Rejser fra Kalmar til Malmø

Planlæg din tur fra Kalmar til Malmø i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Kalmar til Malmø i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Kalmar
Malmø
  • Få priser
2
Kalmar
Alvesta
Malmø
  • Få priser
3
Kalmar
Göteborg
Malmø
/
  • Få priser

Rejse Kalmar Malmø

Transportformerfly, bus, tog
afstand239 km
Direkte linjeIngen

Sådan rejser man fra Kalmar til Malmø ?

Malmø er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste Kalmar til Malmø transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser, tog og flyrejser at komme til Malmø. Du skal bare angive afrejsedato til Malmø så lad Vivanoda søge efter dig. Forfining, filtrer, sorter efter dine rejsepræferencer og vælg derefter Kalmar - Malmø tilbud der passer bedst til dig.

Du bruger hovedsageligt tog, flyrejser og busser af SJ, Swebus, Snälltåget, NettBuss, FlixBus, bmi Regional eller Bus4You at nå Malmø.

Alle transportformer Kalmar Malmø

For en tur fra Kalmar (Sverige) til Malmø (Sverige) med en afstand på 239 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Kalmar til Malmø med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Kalmar-Alvesta og Alvesta-Malmø så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Alvesta forlader fra Kalmar Centralstation banegård i Kalmar. Ankomst til Alvesta vil være på Alvesta station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Alvesta, hvor toget , der drives af Snälltåget eller SJ, forlader Malmø.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Kalmar Malmø kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Göteborg-Malmø.
Du vil bordlægge en bus til Göteborg. Bussen vil slippe dig af i Malmö Triangeln station (1.1 km fra Malmø, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Liseberg station busstation (ved 0.5 km de Göteborg) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Malmø.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Malmø fra Kalmar. Du kan tage flyvningenKalmar-Göteborg så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Kalmar ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Kalmar fjernbetjening KLR 5.1 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Göteborg (Landvetter Lufthavn, IATA kode: GOT) drives af bmi Regional.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)