Anbefalet rute
Kalmar
Rejs direkte til Malmø med tog
Malmø
Se priser
Alternative ruter
Kalmar
Rejs med tog til Alvesta
Alvesta
Rejs med tog til Malmø
Malmø
Se priser
Kalmar
Rejs med tog, fly til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Malmø
Malmø
Se priser

Hvordan kommer man fra Kalmar til Malmø?

Planlægger du at rejse til Malmø fra Kalmar og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Kalmar til Malmø på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Kalmar og Malmø, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Kalmar og Malmø på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Kalmar-Malmø-rejse.

På din rejse fra Kalmar til Malmø har du flere transportmuligheder

Bus fra Kalmar til Malmø

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Kalmar til Malmø, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Kalmar Malmø

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Kalmar Malmø-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Kalmar Malmø

Mange flyvninger forbinder Kalmar til Malmø hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Malmø på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Kalmar til Malmø, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Kalmar Malmø

Afgangsby
Kalmar
Sverige
Destination by
Malmø
Sverige
Afstand
239 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Kalmar Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø
Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Malmø med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Malmø med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Kalmar og Malmø, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Kalmar og Malmø med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Kalmar og Malmø

Fordele og ulemper ved at flyve fra Kalmar til Malmø?
Hastighed At flyve mellem Kalmar og Malmø er den hurtigste måde at rejse de 239 km mellem Kalmar og Malmø på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Kalmar Malmø har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Kalmar til Malmø?
Miljøvenligt Toget fra Kalmar til Malmø anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Omkostninger Kalmar-Malmø-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Kalmar til Malmø?
Service om bord Moderne busser mellem Kalmar og Malmø er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Kalmar og Malmø kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.

Hvor skal man starte fra i Kalmar? Hvor ankommer jeg i Malmø?

Afgangsstationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Kalmar

Kalmar
Kort

Malmø ankomst busstationer

Malmö Triangeln station
Kort
Malmö Svävarterminalen
Kort
Malmö
Kort

Ankomststationer i Malmø

Malmö Centralstation
Kort
Søg efter Kalmar Malmø billetter
Søg efter overnatning i Malmø

Bus Kalmar Malmø

Busser mellem Kalmar og Malmø har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Hyppigheden af afgangene til Kalmar fra Malmø varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Malmø, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Kalmar-Malmø, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Kalmar Malmø

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Kalmar Malmø

Tog Kalmar Malmø

Det anbefales at bestille din togbillet fra Kalmar til Malmø mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Kalmar til Malmø. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togene mellem Kalmar og Malmø er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togvirksomheder fra Kalmar til Malmø

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Kalmar Malmø

Flyrejser Kalmar Malmø

Flyselskaber Kalmar Malmø

bmi Regional
bmi Regional
Søg efter flybilletter Kalmar Malmø
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt