Anbefalet rute
Kalmar
Rejs direkte til Lund med tog
Lund
Se priser
Alternative ruter
Kalmar
Rejs med tog til Alvesta
Alvesta
Rejs med tog til Lund
Lund
Se priser
Kalmar
Rejs med tog, fly til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus til Lund
Lund
Se priser

Hvordan kommer man fra Kalmar til Lund?

Planlægger du at rejse til Lund fra Kalmar og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Kalmar til Lund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Kalmar og Lund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Kalmar og Lund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Kalmar-Lund-rejse.

På din rejse fra Kalmar til Lund har du flere transportmuligheder

Bus fra Kalmar til Lund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Kalmar til Lund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Kalmar Lund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Kalmar Lund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Kalmar Lund

Mange flyvninger forbinder Kalmar til Lund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Lund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Kalmar til Lund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Kalmar Lund

Afgangsby
Kalmar
Sverige
Destination by
Lund
Sverige
Afstand
223 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Kalmar Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund
Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Lund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Kalmar til Lund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Kalmar og Lund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Kalmar og Lund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Kalmar og Lund

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Kalmar til Lund?
Hastighed Tog fra Kalmar til Lund er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Kalmar Lund-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Kalmar til Lund?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Kalmar og Lund, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Rejsetid Busser fra Kalmar til Lund er normalt meget langsommere end tog til Lund for at tilbagelægge den 223 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Kalmar til Lund?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Kalmar til Lund, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Lund er ofte nødt til at ankomme tidligt til Kalmar lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Kalmar? Hvor ankommer jeg i Lund?

Afgangsstationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Kalmar

Kalmar
Kort

Lund ankomst busstationer

Lund Centralstation
Kort

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Kort
Søg efter Kalmar Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund

Bus Kalmar Lund

Hyppigheden af afgangene til Kalmar fra Lund varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Lund, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste busser mellem Kalmar og Lund er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Kalmar-Lund bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Busselskaber Kalmar Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Kalmar Lund

Tog Kalmar Lund

Det anbefales at bestille din togbillet fra Kalmar til Lund mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togene mellem Kalmar og Lund er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Kalmar til Lund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Kalmar og Lund.

Togvirksomheder fra Kalmar til Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Kalmar Lund

Flyrejser Kalmar Lund

Flyselskaber Kalmar Lund

bmi Regional
bmi Regional
Søg efter flybilletter Kalmar Lund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt