Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Östersund med tog, fly
Östersund
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med fly, tog, bus til Linköping
Linköping
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser
København
Rejs med tog, bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med tog, fly til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Östersund-rejse.

På din rejse fra København til Östersund har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Östersund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Östersund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Östersund

Mange flyvninger forbinder København til Östersund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Östersund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Östersund

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
842 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter København Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra København til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, Eurolines eller Swebus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Östersund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Östersund

Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Östersund?
Hastighed At flyve mellem København og Östersund er den hurtigste måde at rejse de 842 km mellem København og Östersund på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Östersund, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Östersund har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Östersund er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Östersund?
Hastighed Tog fra København til Östersund er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Tilgængelighed Togstationerne i København eller Östersund ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger København-Östersund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Östersund-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Östersund?
Service om bord Moderne busser mellem København og Östersund er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Östersund, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem København og Östersund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Östersund er normalt meget langsommere end tog til Östersund for at tilbagelægge den 842 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Københavns Lufthavn Kastrup
Kort
Österport
Kort
Nørreport St.
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Östersund

Froesoe
Kort
Søg efter København Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund

Bus København Östersund

Varigheden af busrejsen mellem København og Östersund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Östersund på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til København fra Östersund varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Östersund, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en København-Östersund bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din København-Östersund-busbillet.

Busselskaber København Östersund

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter København Östersund

Tog København Östersund

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra København til Östersund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Östersund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Östersund mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Östersund. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togene mellem København og Östersund er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togvirksomheder fra København til Östersund

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til København Östersund

Flyrejser København Östersund

Flyselskaber København Östersund

Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter København Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt