Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Umeå med fly, tog
Umeå
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med tog, bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Umeå
Umeå
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Umeå?

Planlægger du at rejse til Umeå fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Umeå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Umeå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Eurolines, Swebus, FlixBus eller Air Serbia) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Umeå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Umeå-rejse.

På din rejse fra København til Umeå har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Umeå

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Umeå, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Umeå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Umeå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Umeå

Mange flyvninger forbinder København til Umeå hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Umeå på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Umeå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Umeå

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Umeå
Sverige
Afstand
1002 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter København Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå
Planlæg nemt din rejse fra København til Umeå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Umeå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Umeå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Eurolines, Swebus, FlixBus eller Air Serbia for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Umeå med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Umeå

Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Umeå?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Umeå, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Hastighed At flyve mellem København og Umeå er den hurtigste måde at rejse de 1002 km mellem København og Umeå på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Umeå har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Umeå er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Umeå?
Miljøvenligt Toget fra København til Umeå anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Komfort Togene mellem København og Umeå tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Fleksibilitet København Umeå-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Omkostninger København-Umeå-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Umeå?
Service om bord Moderne busser mellem København og Umeå er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Umeå, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Rejsetid Busser fra København til Umeå er normalt meget langsommere end tog til Umeå for at tilbagelægge den 1002 km lange strækning.
Komfort Busser mellem København og Umeå kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Umeå?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Københavns Lufthavn Kastrup
Kort
Österport
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Ankomststationer i Umeå

Umeå Centralstation
Kort
Umeå Östra station
Kort

Ankomstlufthavne i Umeå

Umea
Kort
Søg efter København Umeå billetter
Søg efter overnatning i Umeå

Bus København Umeå

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Umeå varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Umeå på Vivanoda.

Busser mellem København og Umeå har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen København-Umeå, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Hyppigheden af afgangene til København fra Umeå varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Umeå, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber København Umeå

Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter København Umeå

Tog København Umeå

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem København og Umeå anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Umeå. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Umeå.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra København til Umeå afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Umeå er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Umeå. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra København til Umeå

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til København Umeå

Flyrejser København Umeå

Flyselskaber København Umeå

Air Serbia
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter København Umeå
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt