Anbefalet rute
Vaxjo
Rejs direkte til Göteborg med tog, bus
Göteborg
Se priser
Alternative ruter
Vaxjo
Rejs med tog til Boras
Boras
Rejs med bus, tog til Göteborg
Göteborg
Se priser
Vaxjo
Rejs med bus til Jonkoping
Jonkoping
Rejs med bus til Göteborg
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Vaxjo til Göteborg?

Planlægger du at rejse til Göteborg fra Vaxjo og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Vaxjo til Göteborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Vaxjo og Göteborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Vaxjo og Göteborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Vaxjo-Göteborg-rejse.

På din rejse fra Vaxjo til Göteborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Vaxjo til Göteborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Vaxjo til Göteborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Vaxjo Göteborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Vaxjo Göteborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Vaxjo til Göteborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Vaxjo Göteborg

Afgangsby
Vaxjo
Sverige
Destination by
Göteborg
Sverige
Afstand
193 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog og bus
Søg efter Vaxjo Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg
Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Göteborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Vaxjo til Göteborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Vaxjo og Göteborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Vaxjo og Göteborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Vaxjo og Göteborg

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Vaxjo til Göteborg?
Hastighed Tog fra Vaxjo til Göteborg er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Vaxjo Göteborg-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Vaxjo til Göteborg?
Priser Busbilletter fra Vaxjo til Göteborg er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Göteborg (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Rejsetid Busser fra Vaxjo til Göteborg er normalt meget langsommere end tog til Göteborg for at tilbagelægge den 193 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i Vaxjo? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Afgangsstationer for busser i Vaxjo

Växjö Universitet PG Veides v
Kort
Växjö station
Kort

Afgangsstationer i Vaxjo

Växjö station
Kort

Göteborg ankomst busstationer

Gothenburg
Kort
Göteborg Nils Ericsonterminal
Kort
Liseberg station
Kort
Landvetter flygplats
Kort

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Kort
Søg efter Vaxjo Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Bus Vaxjo Göteborg

Busser mellem Vaxjo og Göteborg har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Vaxjo og Göteborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Göteborg på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til Vaxjo fra Göteborg varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Göteborg, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber Vaxjo Göteborg

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Vaxjo Göteborg

Tog Vaxjo Göteborg

Det anbefales at bestille din togbillet fra Vaxjo til Göteborg mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Vaxjo til Göteborg afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Göteborg er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Vaxjo til Göteborg. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Vaxjo til Göteborg

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Vaxjo Göteborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt