Rejser fra Vaxjo til Helsingborg

Planlæg din tur fra Vaxjo til Helsingborg i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Vaxjo til Helsingborg i tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Vaxjo
Helsingborg
  • Få priser
2
Vaxjo
Varnamo
Helsingborg
  • Få priser

Rejse Vaxjo Helsingborg

Transportformerbus, tog
afstand159 km
Direkte linjeIngen

Sådan rejser man fra Vaxjo til Helsingborg ?

Helsingborg er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste Vaxjo til Helsingborg transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser og tog at komme til Helsingborg. Indtast blot dine rejsedatoer til Helsingborg så vil Vivanoda gøre resten. Endelig skal du bruge filtrene og sorteringsindstillingerne til at finjustere resultaterne.

For at nå din destination fra Vaxjo, vil du rejse med Swebus eller SJ ved busser eller tog.

Alle transportformer Vaxjo Helsingborg

For en tur fra Vaxjo (Sverige) til Helsingborg (Sverige) med en afstand på 159 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Vaxjo-Helsingborg uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Vaxjo-Jonkoping og Jonkoping-Helsingborg.
Du vil bordlægge en bus til Vaxjo. Bussen vil slippe dig af i Jönköping Centralstation (0.4 km fra Jonkoping, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Växjö station busstation (ved 0.3 km de Vaxjo) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Jonkoping.En gang i Jonkoping, tag en anden træner, der fører dig til Helsingborg busstation ( Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Vaxjo til Helsingborg uden forandring. Du kan tage togetVaxjo-Varnamo og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Varnamo forlader fra Växjö station banegård i Vaxjo. Ankomst til Varnamo vil være på Värnamo station Station (0.3 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)