Anbefalet rute
Helsingborg
Rejs direkte til Boras med bus
Boras
Se priser
Alternative ruter
Helsingborg
Rejs med bus til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus, tog til Boras
Boras
Se priser

Hvordan kommer man fra Helsingborg til Boras?

Planlægger du at rejse til Boras fra Helsingborg og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Helsingborg til Boras på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Helsingborg og Boras, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Helsingborg og Boras på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Helsingborg-Boras-rejse.

På din rejse fra Helsingborg til Boras har du flere transportmuligheder

Bus fra Helsingborg til Boras

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Helsingborg til Boras, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Helsingborg Boras

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Helsingborg Boras-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Helsingborg til Boras, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Helsingborg Boras

Afgangsby
Helsingborg
Sverige
Destination by
Boras
Sverige
Afstand
187 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Helsingborg Boras billetter
Søg efter overnatning i Boras
Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Boras med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Boras med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Helsingborg og Boras, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Helsingborg og Boras med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Helsingborg? Hvor ankommer jeg i Boras?

Afgangsstationer for busser i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Kort

Boras ankomst busstationer

Borås Centralstation
Kort

Ankomststationer i Boras

Borås Centralstation
Kort
Søg efter Helsingborg Boras billetter
Søg efter overnatning i Boras

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt