Helsingborg
Rejs direkte til Göteborg med bus
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Helsingborg til Göteborg?

Planlægger du at rejse til Helsingborg fra Göteborg og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Helsingborg til Göteborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Helsingborg og Göteborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Helsingborg og Göteborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Helsingborg-Göteborg-rejse.

På din rejse fra Helsingborg til Göteborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Helsingborg til Göteborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Helsingborg til Göteborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Helsingborg til Göteborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Helsingborg Göteborg

Afgangsby
Helsingborg
Sverige
Destination by
Göteborg
Sverige
Afstand
188 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter Helsingborg Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg
Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Göteborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Göteborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Helsingborg og Göteborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Helsingborg og Göteborg med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Helsingborg? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Afgangsstationer for busser i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Kort

Göteborg ankomst busstationer

Göteborg Nils Ericsonterminal
Kort
Liseberg station
Kort
Søg efter Helsingborg Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Bus Helsingborg Göteborg

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Helsingborg-Göteborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Helsingborg til Göteborg på Vivanoda.

De fleste busser mellem Helsingborg og Göteborg er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Helsingborg-Göteborg, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Helsingborg Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Helsingborg Göteborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt