Helsingborg
Rejs med bus til Göteborg
Göteborg
Rejs med tog, fly til Kalmar
Kalmar
Se priser

Hvordan kommer man fra Helsingborg til Kalmar?

Planlægger du at rejse til Helsingborg fra Kalmar og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Helsingborg til Kalmar på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Helsingborg og Kalmar, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Helsingborg og Kalmar på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Helsingborg-Kalmar-rejse.

På din rejse fra Helsingborg til Kalmar har du flere transportmuligheder

Bus fra Helsingborg til Kalmar

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Helsingborg til Kalmar, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Helsingborg Kalmar med tog

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Helsingborg Kalmar-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Helsingborg Kalmar med fly

Mange flyvninger forbinder Helsingborg til Kalmar hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Kalmar på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Helsingborg til Kalmar, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Helsingborg Kalmar

Afgangsby
Helsingborg
Sverige
Destination by
Kalmar
Sverige
Afstand
236 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Helsingborg Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar
Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Kalmar med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Kalmar med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Helsingborg og Kalmar, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller bmi Regional for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Helsingborg og Kalmar med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Helsingborg og Kalmar

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Helsingborg til Kalmar?
Priser Busbilletter fra Helsingborg til Kalmar er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Kalmar (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Helsingborg og Kalmar kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Helsingborg til Kalmar?
Landskaber Togene mellem Helsingborg og Kalmar byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Helsingborg-Kalmar-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Helsingborg til Kalmar?
Hastighed At flyve mellem Helsingborg og Kalmar er den hurtigste måde at rejse de 236 km mellem Helsingborg og Kalmar på.
Priser Flybilletter fra Helsingborg til Kalmar kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Helsingborg? Hvor ankommer jeg i Kalmar?

Afgangsstationer for busser i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Kort

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Kalmar

Kalmar
Kort
Søg efter Helsingborg Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar

Bus Helsingborg Kalmar

Varigheden af busrejsen mellem Helsingborg og Kalmar varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Kalmar på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til Helsingborg fra Kalmar varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Kalmar, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Helsingborg-Kalmar, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Helsingborg Kalmar

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Helsingborg Kalmar

Tog Helsingborg Kalmar

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Helsingborg til Kalmar afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Kalmar er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Helsingborg til Kalmar. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togbilletter fra Helsingborg til Kalmar kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Helsingborg til Kalmar

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Helsingborg Kalmar

Flyrejser Helsingborg Kalmar

Flyselskaber Helsingborg Kalmar

bmi Regional
bmi Regional
Søg efter flybilletter Helsingborg Kalmar
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt