Anbefalet rute
Helsingborg
Rejs med bus til Göteborg
Göteborg
Rejs med tog, fly til Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Alternative ruter
Helsingborg
Rejs med bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hvordan kommer man fra Helsingborg til Sundsvall?

Planlægger du at rejse til Sundsvall fra Helsingborg og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Helsingborg til Sundsvall på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Helsingborg og Sundsvall, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller NextJet) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Helsingborg og Sundsvall på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Helsingborg-Sundsvall-rejse.

På din rejse fra Helsingborg til Sundsvall har du flere transportmuligheder

Bus fra Helsingborg til Sundsvall

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Helsingborg til Sundsvall, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Helsingborg Sundsvall

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Helsingborg Sundsvall-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Helsingborg Sundsvall

Mange flyvninger forbinder Helsingborg til Sundsvall hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Sundsvall på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Helsingborg til Sundsvall, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Helsingborg Sundsvall

Afgangsby
Helsingborg
Sverige
Destination by
Sundsvall
Sverige
Afstand
752 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Helsingborg Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall
Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Sundsvall med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Helsingborg til Sundsvall med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Helsingborg og Sundsvall, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller NextJet for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Helsingborg og Sundsvall med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Helsingborg og Sundsvall

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Helsingborg til Sundsvall?
Miljøvenligt Toget fra Helsingborg til Sundsvall anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Omkostninger Helsingborg-Sundsvall-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Helsingborg til Sundsvall?
Hastighed At flyve mellem Helsingborg og Sundsvall er den hurtigste måde at rejse de 752 km mellem Helsingborg og Sundsvall på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Sundsvall er ofte nødt til at ankomme tidligt til Helsingborg lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Helsingborg til Sundsvall?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Helsingborg og Sundsvall, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Helsingborg og Sundsvall kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.

Hvor skal man starte fra i Helsingborg? Hvor ankommer jeg i Sundsvall?

Afgangsstationer for busser i Helsingborg

Helsingborg Centralstation
Kort

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Kort
Søg efter Helsingborg Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall

Bus Helsingborg Sundsvall

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Helsingborg-Sundsvall varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Helsingborg til Sundsvall på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Helsingborg og Sundsvall varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Sundsvall på din rejsedato.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Helsingborg-Sundsvall, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Helsingborg Sundsvall

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Helsingborg Sundsvall

Tog Helsingborg Sundsvall

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Helsingborg og Sundsvall anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Helsingborg til Sundsvall afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Sundsvall er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togbilletter fra Helsingborg til Sundsvall kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Helsingborg til Sundsvall

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Helsingborg Sundsvall

Flyrejser Helsingborg Sundsvall

Flyselskaber Helsingborg Sundsvall

NextJet
NextJet
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Søg efter flybilletter Helsingborg Sundsvall
Helsingborg til Sundsvall bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Helsingborg til Sundsvall

Hvad skal man se og lave i Sundsvall?

Hvis du vil lære mere om byens historie, kan du besøge byens museum, som giver et overblik over regionens historie og kultur. Det svenske musikmuseum og fotografimuseet er også interessante stop for kunstelskere.

For at komme rundt i Sundsvall kan besøgende bruge den lokale offentlige transport, såsom busser og tog, samt taxaer og udlejningsbiler. Der kan også lejes cykler i nogle af byens butikker for at få en mere miljøvenlig udforskning.

Endelig byder Sundsvall også på mange muligheder for naturelskere med sine mange parker og naturreservater. Nationalparken Skuleskogen er et populært mål for vandrere og friluftsentusiaster og byder på en fantastisk udsigt over den svenske kyst.

Søg efter Helsingborg Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt