Anbefalet rute
København
Rejs direkte til Dortmund med bus, tog
Dortmund
Se priser
Alternative ruter
København
Rejs med bus, tog, fly til Düsseldorf
Düsseldorf
Rejs med bus, tog, samkørsel til Dortmund
Dortmund
Se priser
København
Rejs med fly, tog, bus til Hamborg
Hamborg
Rejs med tog, samkørsel, bus til Dortmund
Dortmund
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Dortmund?

Planlægger du at rejse til Dortmund fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Dortmund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Dortmund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (FlixTrain, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus eller ADAC PostBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Dortmund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Dortmund-rejse.

På din rejse fra København til Dortmund har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Dortmund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Dortmund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Dortmund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Dortmund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Dortmund

Mange flyvninger forbinder København til Dortmund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Dortmund på rekordtid.

Samkørsel København Dortmund

Samkørsel mellem København og Dortmund er perfekt, hvis du ønsker at rejse til Dortmund i godt selskab og reducere transportomkostningerne. Men der kan være begrænset fleksibilitet med hensyn til tidsplaner og opsamlingssteder i enten København eller Dortmund.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Dortmund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Dortmund

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Dortmund
Tyskland
Nordrhein-Westfalen
Afstand
572 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter København Dortmund billetter
Søg efter overnatning i Dortmund
Planlæg nemt din rejse fra København til Dortmund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Dortmund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Dortmund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som FlixTrain, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus eller ADAC PostBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Dortmund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Dortmund

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Dortmund?
Priser Busbilletter fra København til Dortmund er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Dortmund (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Service om bord Moderne busser mellem København og Dortmund er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Dortmund, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem København og Dortmund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Rejsetid Busser fra København til Dortmund er normalt meget langsommere end tog til Dortmund for at tilbagelægge den 572 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved samkørsel fra København til Dortmund?
Økonomisk Samkørsel fra København til Dortmund er ofte den mest økonomiske måde at rejse på.
Miljøvenligt Ved at dele en bil med andre reducerer du miljøbelastningen fra en rejse fra København til Dortmund.
Venlighed Samkørsel mellem København og Dortmund er ofte mere behageligt og venligt end andre transportformer, især hvis du deler rejsen med søde mennesker.
Tilgængelighed Det kan være svært at finde tilgængelighed for en samkørsel fra København til Dortmund, især hvis du planlægger i forvejen. De fleste samkørselsordninger er kun tilgængelige nogle få dage eller uger før afrejse.
Komfort Du er nødt til at dele pladsen i bilen med andre passagerer under hele rejsen fra København til Dortmund.
Pålidelighed Du bør stole på chaufførens punktlighed og pålidelighed på din København Dortmund-rejse. De er ikke altid til tiden.
Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Dortmund?
Hastighed At flyve mellem København og Dortmund er den hurtigste måde at rejse de 572 km mellem København og Dortmund på.
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Dortmund, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra København til Dortmund kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Dortmund har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Dortmund er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Dortmund?
Komfort Togene mellem København og Dortmund tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Miljøvenligt Toget fra København til Dortmund anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Tilgængelighed Togstationerne i København eller Dortmund ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger København-Dortmund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fleksibilitet København Dortmund-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Dortmund?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort

Afgangsstationer i København

Copenhagen
Kort
København H
Kort
Österport
Kort
Valby St.
Kort
Nørreport St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Dortmund ankomst busstationer

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kort

Ankomststationer i Dortmund

Dortmund Hbf
Kort
Dortmund-Dorstfeld
Kort
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kort
Dortmund Universität
Kort
Dortmund-Kley
Kort
Dortmund-Kurl
Kort
Dortmund-Mengede
Kort
Dortmund-Oespel
Kort
Dortmund-Scharnhorst
Kort
Søg efter København Dortmund billetter
Søg efter overnatning i Dortmund

3 tips til billigere rejser mellem København og Dortmund

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Dortmund og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus, tog, fly eller samkørsel, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Dortmund.

  • 1. Sammenlign transportformer
    Det kan være en god idé at sammenligne de forskellige transportformer for at spare penge på din rejse fra København til Dortmund. Selvom det kan virke som den hurtigste mulighed for at komme til Dortmund at flyve eller tage toget, kan samkørsel eller bus ofte være billigere alternativer. Overvej også rejsens længde og ruten for at finde den mest økonomiske løsning, der passer bedst til dine behov.
  • 2. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra København til Dortmund er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Dortmund uden for myldretiden.
  • 3. Sammenlign priser
    Ved at bruge Vivanoda er en god måde at finde de bedste priser på din rejse fra København til Dortmund på. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser fra forskellige transportudbydere i én søgning og finde den bedste pris for dit ophold i Dortmund.

Bus København Dortmund

Varigheden af busrejsen mellem København og Dortmund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Dortmund på din rejsedato.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en København-Dortmund bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Busser mellem København og Dortmund har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen København-Dortmund, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Hyppigheden af afgangene til København fra Dortmund varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Dortmund, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Dortmund varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Dortmund på Vivanoda.

Busselskaber København Dortmund

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Eurolines
Eurolines
Søg efter busbilletter København Dortmund

Tog København Dortmund

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra København til Dortmund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Dortmund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra København til Dortmund. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togene mellem København og Dortmund er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Dortmund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Dortmund.

Togbilletter fra København til Dortmund kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Det anbefales at bestille din togbillet fra København til Dortmund mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra København til Dortmund

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Søg efter togbilletter til København Dortmund

Flyrejser København Dortmund

Flyselskaber København Dortmund

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Søg efter flybilletter København Dortmund

Samkørsel København Dortmund

Chauffører til samkørsel har ofte begrænsninger for stor bagage på grund af den begrænsede plads i køretøjet. Det anbefales derfor, at du kontakter chaufføren inden din tur til København Dortmund for at drøfte disse spørgsmål.

Samkørsel anses generelt for at være en sikker mulighed for at rejse mellem København og Dortmund. Det er dog vigtigt at tjekke chaufførernes anmeldelser og bedømmelser, før du booker en tur. Det anbefales også, at du kun deler dine personlige oplysninger med personer, du har tillid til.

På Vivanoda, vores platform til sammenligning af transportformer mellem København og Dortmund, har du adgang til alle tilgængelige samkørselstilbud med pris, estimeret varighed og afhentningssteder.

Samkørsel anses for at være en mere miljøvenlig løsning end andre transportformer, da det reducerer CO2-emissionerne ved at reducere antallet af biler på vejene. Dette afhænger dog af antallet af personer, der deler det samme køretøj, og køretøjets brændstofforbrug.

Det er muligt at bestille en samkørsel i sidste øjeblik, men det afhænger af chaufførernes tilgængelighed og efterspørgslen på rejsen. Det anbefales at bestille din samkørsel på forhånd for at garantere din rejse.

Antallet af tilgængelige sæder i en samkørsel fra København til Dortmund afhænger af chaufføren og den anvendte køretøjstype. Generelt kan en chauffør tilbyde mellem 1 og 4 sæder.

Samkørselsplatform København Dortmund

Blablacar
Blablacar
Søg efter en samkørsel København Dortmund

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt