København
Rejs direkte til Hamborg med tog, fly, bus
Hamborg
Se priser

Hvordan kommer man fra København til Hamborg?

Planlægger du at rejse til Hamborg fra København og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra København til Hamborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem København og Hamborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem København og Hamborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig København-Hamborg-rejse.

På din rejse fra København til Hamborg har du flere transportmuligheder

Bus fra København til Hamborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra København til Hamborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet København Hamborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er København Hamborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter København Hamborg

Mange flyvninger forbinder København til Hamborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Hamborg på rekordtid.

Samkørsel København Hamborg

Samkørsel mellem København og Hamborg er perfekt, hvis du ønsker at rejse til Hamborg i godt selskab og reducere transportomkostningerne. Men der kan være begrænset fleksibilitet med hensyn til tidsplaner og opsamlingssteder i enten København eller Hamborg.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra København til Hamborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for København Hamborg

Afgangsby
København
Danmark
Destination by
Hamborg
Tyskland
Hamburg
Afstand
288 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog, fly og bus
Søg efter København Hamborg billetter
Søg efter overnatning i Hamborg
Planlæg nemt din rejse fra København til Hamborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra København til Hamborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem København og Hamborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Danske StatsBaner (DSB), Deutsche Bahn, FlixBus, Eurolines eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem København og Hamborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem København og Hamborg

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra København til Hamborg?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem København og Hamborg, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Priser Busbilletter fra København til Hamborg er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Hamborg (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Service om bord Moderne busser mellem København og Hamborg er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Rejsetid Busser fra København til Hamborg er normalt meget langsommere end tog til Hamborg for at tilbagelægge den 288 km lange strækning.
Komfort Busser mellem København og Hamborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra København til Hamborg?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra København til Hamborg, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Hastighed At flyve mellem København og Hamborg er den hurtigste måde at rejse de 288 km mellem København og Hamborg på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Hamborg er ofte nødt til at ankomme tidligt til København lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.
Priser Flybilletter fra København til Hamborg kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Miljømæssige ulemper Flyrejser til København Hamborg har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra København til Hamborg?
Tilgængelighed Togstationerne i København eller Hamborg ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Komfort Togene mellem København og Hamborg tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Hastighed Tog fra København til Hamborg er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet København Hamborg-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Omkostninger København-Hamborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved samkørsel fra København til Hamborg?
Økonomisk Samkørsel fra København til Hamborg er ofte den mest økonomiske måde at rejse på.
Venlighed Samkørsel mellem København og Hamborg er ofte mere behageligt og venligt end andre transportformer, især hvis du deler rejsen med søde mennesker.
Fleksibel Samkørsel fra København til Hamborg er ofte mere fleksibel end andre transportformer.
Tilgængelighed Det kan være svært at finde tilgængelighed for en samkørsel fra København til Hamborg, især hvis du planlægger i forvejen. De fleste samkørselsordninger er kun tilgængelige nogle få dage eller uger før afrejse.
Pålidelighed Du bør stole på chaufførens punktlighed og pålidelighed på din København Hamborg-rejse. De er ikke altid til tiden.
Føler du dig usikker Det kan ske, at du føler dig usikker i bilen med chaufføren på grund af hans eller hendes holdning eller kørestil.

Hvor skal man starte fra i København? Hvor ankommer jeg i Hamborg?

Afgangsstationer for busser i København

Kobenhavn
Kort
Köbenhavns Lufthavn
Kort
Köbenhavn Ingerslevsgade
Kort

Afgangsstationer i København

København H
Kort
Copenhagen
Kort
Österport
Kort
Valby St.
Kort
Nørreport St.
Kort
Ny Ellebjerg St.
Kort
Københavns Lufthavn Kastrup
Kort

Afgangslufthavne i København

Copenhagen
Kort

Hamborg ankomst busstationer

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kort
Hamburg-Harburg
Kort

Ankomststationer i Hamborg

Hamburg Hbf
Kort
Eidelstedt
Kort
Hamburg Dammtor
Kort
Hamburg-Langenfelde Bf
Kort

Ankomstlufthavne i Hamborg

Fuhlsbuettel
Kort
Søg efter København Hamborg billetter
Søg efter overnatning i Hamborg

3 tips til billigere rejser mellem København og Hamborg

Har du besluttet dig for at rejse fra København til Hamborg og leder efter måder at spare penge på din rejsebillet? Her er 3 praktiske tips til at spare penge på din rejse. Uanset om du vælger at rejse med bus, tog, fly eller samkørsel, vil disse tips hjælpe dig med at finde de bedste priser på din rejse fra København til Hamborg.

  • 1. Sammenlign transportformer
    Det kan være en god idé at sammenligne de forskellige transportformer for at spare penge på din rejse fra København til Hamborg. Selvom det kan virke som den hurtigste mulighed for at komme til Hamborg at flyve eller tage toget, kan samkørsel eller bus ofte være billigere alternativer. Overvej også rejsens længde og ruten for at finde den mest økonomiske løsning, der passer bedst til dine behov.
  • 2. Bestil på forhånd
    Dette er ofte det mest kendte tip til at spare penge på rejser mellem København og Hamborg. Det skyldes, at tog-, fly-, bus- eller færgebilletter ofte er billigere, hvis du køber dem i god tid. Dette kan nogle gange spare dig titusindvis eller endda hundredvis af euro på din rejse København-Hamborg.
  • 3. Undgå spidsbelastningsperioder
    Billetter fra København til Hamborg er meget ofte billigere, hvis du rejser uden for myldretiden. Ved at undgå disse travle tidspunkter på dagen kan du spare penge på din rejsebillet. Desuden kan det give dig en mere komfortabel rejse, hvis du rejser til Hamborg uden for myldretiden.

Bus København Hamborg

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en København-Hamborg bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Varigheden af busrejsen mellem København og Hamborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Hamborg på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten København-Hamborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra København til Hamborg på Vivanoda.

Hyppigheden af afgangene til København fra Hamborg varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Hamborg, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen København-Hamborg, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busserne København-Hamborg er generelt udstyret med aircondition for at holde passagererne behagelige, især om sommeren, når temperaturen er høj.

Busselskaber København Hamborg

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Søg efter busbilletter København Hamborg

Tog København Hamborg

Togene mellem København og Hamborg er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra København til Hamborg afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Hamborg er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra København til Hamborg. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem København og Hamborg.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem København og Hamborg anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Dette afhænger ofte af togfirmaets billetpris og afbestillingsregler. Hvis din togbillet fra København til Hamborg ikke kan refunderes, kan der være mulighed for at ombytte eller ændre den mod et ekstra gebyr.

Der er mulighed for catering om bord på togene mellem København og Hamborg, herunder snacks, drikkevarer og varme måltider, enten i barvognene eller via en mobil service.

Togvirksomheder fra København til Hamborg

Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Søg efter togbilletter til København Hamborg

Flyrejser København Hamborg

Flyselskaber København Hamborg

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Easyjet
Easyjet
Søg efter flybilletter København Hamborg

Samkørsel København Hamborg

På Vivanoda, vores platform til sammenligning af transportformer mellem København og Hamborg, har du adgang til alle tilgængelige samkørselstilbud med pris, estimeret varighed og afhentningssteder.

Samkørsel anses generelt for at være en sikker mulighed for at rejse mellem København og Hamborg. Det er dog vigtigt at tjekke chaufførernes anmeldelser og bedømmelser, før du booker en tur. Det anbefales også, at du kun deler dine personlige oplysninger med personer, du har tillid til.

Den gennemsnitlige pris for en samkørsel fra København til Hamborg afhænger af en række faktorer, herunder tidspunktet på året, udbud og efterspørgsel og den anvendte samkørselsplatform. For at få et meget præcist estimat af prisen og tilgængeligheden af en samkørsel fra København til Hamborg, start en søgning på Vivanoda ved at indtaste dine rejsedatoer.

Samkørsel anses for at være en mere miljøvenlig løsning end andre transportformer, da det reducerer CO2-emissionerne ved at reducere antallet af biler på vejene. Dette afhænger dog af antallet af personer, der deler det samme køretøj, og køretøjets brændstofforbrug.

Chauffører til samkørsel har ofte begrænsninger for stor bagage på grund af den begrænsede plads i køretøjet. Det anbefales derfor, at du kontakter chaufføren inden din tur til København Hamborg for at drøfte disse spørgsmål.

Varigheden af en samkørsel mellem København og Hamborg afhænger også af trafikforholdene og af den rute, som chaufføren tager. Ved at starte en prissøgning på Vivanoda nu, får du den estimerede tid for hvert tilgængeligt samkørselstilbud.

Samkørselsplatform København Hamborg

Blablacar
Blablacar
Søg efter en samkørsel København Hamborg
København til Hamborg bus, tog, fly, samkørsel billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra København til Hamborg

Hvad skal man se og lave i Hamborg?

Et af Hamborgs mest ikoniske steder er Elbphilharmonie, en futuristisk koncertsal på bredden af Elben. Kunstelskere kan besøge Kunsthalle Hamburg, som rummer en samling af europæiske malerier fra middelalderen til i dag. Det historiske Speicherstadt-kvarter med sine pakhuse i røde mursten er også en populær attraktion.

Gourmetrejsende kan nyde lokale specialiteter som Labskaus, en ret lavet med oksekød og rødbeder, eller den berømte Hamburg-sandwich, der er fyldt med hakket bøf, salat, løg og pickles. Hamborgs fiskemarked er et andet must-see sted, hvor man kan opleve den lokale gastronomi.

Endelig kan man for at få en underholdningsoplevelse tage til Heide Park Resort, en af Tysklands største forlystelsesparker, eller udforske Miniatur Wunderland, en indendørs attraktion, der rummer skala-modeller af byer og landskaber fra hele verden.

Søg efter København Hamborg billetter
Søg efter overnatning i Hamborg

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt