Anbefalet rute
Luleå
Rejs direkte til Göteborg med fly, tog
Göteborg
Se priser
Alternative ruter
Luleå
Rejs med tog til Umeå
Umeå
Rejs med tog, fly til Göteborg
Göteborg
Se priser
Luleå
Rejs med tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, fly, tog til Göteborg
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Luleå til Göteborg?

Planlægger du at rejse til Göteborg fra Luleå og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Luleå til Göteborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Luleå og Göteborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Luleå og Göteborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Luleå-Göteborg-rejse.

På din rejse fra Luleå til Göteborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Luleå til Göteborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Luleå til Göteborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Luleå Göteborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Luleå Göteborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Luleå Göteborg

Mange flyvninger forbinder Luleå til Göteborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Göteborg på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Luleå til Göteborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Luleå Göteborg

Afgangsby
Luleå
Sverige
Destination by
Göteborg
Sverige
Afstand
1026 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og tog
Søg efter Luleå Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg
Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Göteborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Göteborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Luleå og Göteborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Norrtåg, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Luleå og Göteborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Luleå og Göteborg

Fordele og ulemper ved at flyve fra Luleå til Göteborg?
Hastighed At flyve mellem Luleå og Göteborg er den hurtigste måde at rejse de 1026 km mellem Luleå og Göteborg på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Luleå Göteborg har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Luleå til Göteborg?
Service om bord Moderne busser mellem Luleå og Göteborg er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Luleå og Göteborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Luleå til Göteborg?
Tilgængelighed Togstationerne i Luleå eller Göteborg ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Luleå-Göteborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Luleå? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Afgangsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort
Luleå Notviken station
Kort

Afgangslufthavne i Luleå

Kallax
Kort

Göteborg ankomst busstationer

Gothenburg
Kort
Göteborg Nils Ericsonterminal
Kort
Liseberg station
Kort
Landvetter flygplats
Kort

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Göteborg

Landvetter
Kort
Søg efter Luleå Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Bus Luleå Göteborg

Hyppigheden af afgangene til Luleå fra Göteborg varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Göteborg, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Luleå-Göteborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Luleå til Göteborg på Vivanoda.

Busser mellem Luleå og Göteborg har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Luleå Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Luleå Göteborg

Tog Luleå Göteborg

Det anbefales at bestille din togbillet fra Luleå til Göteborg mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Luleå til Göteborg. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Luleå til Göteborg. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Luleå og Göteborg.

Togvirksomheder fra Luleå til Göteborg

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Luleå Göteborg

Flyrejser Luleå Göteborg

Flyselskaber Luleå Göteborg

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Luleå Göteborg
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt