Anbefalet rute
Luleå
Rejs direkte til Östersund med tog
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Luleå
Rejs med tog til Bracke
Bracke
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Luleå til Östersund?

Planlægger du at rejse til Luleå fra Östersund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Luleå til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Luleå og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ eller Norrtåg) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Luleå og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Luleå-Östersund-rejse.

På din rejse fra Luleå til Östersund har du flere transportmuligheder

Luleå Östersund med tog

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Luleå Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Luleå til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Luleå Östersund

Afgangsby
Luleå
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
449 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Luleå Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Luleå til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Luleå og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ eller Norrtåg for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Luleå og Östersund med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Luleå? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort
Östersund Västra station
Kort
Søg efter Luleå Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt