Rejser fra Norrköping til Göteborg

Planlæg din tur fra Norrköping til Göteborg i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

4 muligheder for at gå fra Norrköping til Göteborg i tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Norrköping
Göteborg
  • Få priser
2
Norrköping
Jonkoping
Göteborg
/
  • Få priser
3
Norrköping
Boras
Göteborg
/
  • Få priser
4
Norrköping
Linköping
Göteborg
/
  • Få priser

Rejse Norrköping Göteborg

Transportformerbus, tog
afstand266 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Norrköping til Göteborg?

Vi tilbyder 4 ruter i tog, busat forberede din Norrköping Göteborg tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Norrköping Göteborg ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Norrköping og Göteborg på et kort samt ruten Norrköping Göteborg og de forskellige forbindelsespunkter (Göteborg Centralstation Station, Gothenburg Bus Station, Göteborg Nils Ericsonterminal Bus Station, Liseberg station Bus Station, Landvetter flygplats Bus Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Göteborg

Alle transportformer Norrköping Göteborg

For en tur fra Norrköping (Sverige) til Göteborg (Sverige) med en afstand på 266 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Du er heldig, der er en direkte Norrköping-Göteborg bus service, der ofte er den billigste løsning.
Du vil bordlægge en bus til Norrköping. Bussen vil slippe dig af i Gothenburg (1.5 km fra Göteborg, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Norrkoping busstation (ved 0.2 km de Norrköping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Göteborg.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Norrköping til Göteborg uden forandring. Du kan tage togetBoras-Göteborg og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Göteborg forlader fra Borås Centralstation banegård i Boras. Ankomst til Göteborg vil være på Göteborg Centralstation Station (1.5 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)