Anbefalet rute
Norrköping
Rejs direkte til Göteborg med bus
Göteborg
Se priser
Alternative ruter
Norrköping
Rejs med tog, bus til Mjolby
Mjolby
Rejs med bus til Göteborg
Göteborg
Se priser
Norrköping
Rejs med bus til Boras
Boras
Rejs med tog, bus til Göteborg
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Norrköping til Göteborg?

Planlægger du at rejse til Göteborg fra Norrköping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Norrköping til Göteborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Norrköping og Göteborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Norrköping og Göteborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Norrköping-Göteborg-rejse.

På din rejse fra Norrköping til Göteborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Norrköping til Göteborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Norrköping til Göteborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Norrköping Göteborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Norrköping Göteborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Norrköping til Göteborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Norrköping Göteborg

Afgangsby
Norrköping
Sverige
Destination by
Göteborg
Sverige
Afstand
266 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter Norrköping Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg
Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Göteborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Göteborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Norrköping og Göteborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Norrköping og Göteborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Norrköping og Göteborg

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Norrköping til Göteborg?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Norrköping og Göteborg, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Norrköping og Göteborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Norrköping til Göteborg?
Hastighed Tog fra Norrköping til Göteborg er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Norrköping-Göteborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Norrköping? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Afgangsstationer for busser i Norrköping

Norrkoping
Kort
Norrköping
Kort

Afgangsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Kort

Göteborg ankomst busstationer

Göteborg Nils Ericsonterminal
Kort
Liseberg station
Kort
Landvetter flygplats
Kort

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Kort
Søg efter Norrköping Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Bus Norrköping Göteborg

Busser mellem Norrköping og Göteborg har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Norrköping og Göteborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Göteborg på din rejsedato.

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Norrköping-Göteborg bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Busselskaber Norrköping Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Norrköping Göteborg

Tog Norrköping Göteborg

Det anbefales at bestille din togbillet fra Norrköping til Göteborg mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Norrköping til Göteborg afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Göteborg er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Norrköping til Göteborg. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Norrköping til Göteborg

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Norrköping Göteborg
Norrköping til Göteborg bus, tog billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Norrköping til Göteborg

Hvad skal man se og lave i Göteborg?

Byens vigtigste seværdigheder omfatter forlystelsesparken Liseberg, som er en af de største i Skandinavien, og Göteborgs kunstmuseum, som viser værker af store svenske kunstnere. Fiskelskere bør besøge Feskekôrka-fiskemarkedet, hvor du kan smage lokale retter som gravlax eller sild, der er syltede.

Naturelskere kan tage til øen Hönö, ca. en times kørsel fra Göteborg, hvor de kan nyde havet, stranden og vandrestierne. Byen er også omgivet af mange naturparker, herunder Kosterhavets nationalpark, Särö naturpark og Delsjön naturpark.

Endelig er byen hjemsted for mange årlige begivenheder, herunder Göteborg Kulturfestival og Göteborg Ølfestival, som fejrer svensk kultur gennem en række aktiviteter, såsom musik, dans og smagning af lokale håndværksøl.

Søg efter Norrköping Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt