Rejser fra Norrköping til Helsingborg

Planlæg din tur fra Norrköping til Helsingborg i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

4 muligheder for at gå fra Norrköping til Helsingborg i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Norrköping
København
Helsingborg
/
/
  • Få priser
2
Norrköping
Lund
Helsingborg
  • Få priser
3
Norrköping
Helsingborg
  • Få priser
4
Norrköping
Jonkoping
Helsingborg
/
  • Få priser

Rejse Norrköping Helsingborg

Transportformerfly, bus, tog
afstand352 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Norrköping til Helsingborg?

Vi tilbyder 4 ruter i tog, bus, flyat forberede din Norrköping Helsingborg tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Norrköping Helsingborg ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Norrköping og Helsingborg på et kort samt ruten Norrköping Helsingborg og de forskellige forbindelsespunkter (Helsingborg Bus Station, Helsingborg Centralstation Bus Station, Kungsangen Lufthavn, Norrkoping Bus Station, Norrköping Centralstation Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Helsingborg

Alle transportformer Norrköping Helsingborg

For en tur fra Norrköping (Sverige) til Helsingborg (Sverige) med en afstand på 352 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Norrköping-Helsingborg uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Norrköping-København og København-Helsingborg.
Du vil bordlægge en bus til Norrköping. Bussen vil slippe dig af i Kobenhavn (1.5 km fra København, Danmark) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Norrkoping busstation (ved 0.2 km de Norrköping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for København.En gang i København, tag en anden træner, der fører dig til Helsingborg busstation ( Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Norrköping til Helsingborg uden forandring. Du kan tage togetNorrköping-København og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til København forlader fra Norrköping Centralstation banegård i Norrköping. Ankomst til København vil være på København H Station (0.4 km fra centrum).
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Helsingborg fra Norrköping. Du kan tage flyvningenNorrköping-København så gør resten af ​​turen i bus.
Afslut Norrköping ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Kungsangen fjernbetjening NRK 3.1 km, til optagelse din bagage for flyvningen til København (Copenhagen Lufthavn, IATA kode: CPH) drives af Cimber Air.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)