Norrköping
Rejs direkte til Uppsala med bus, tog
Uppsala
Se priser

Hvordan kommer man fra Norrköping til Uppsala?

Planlægger du at rejse til Norrköping fra Uppsala og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Norrköping til Uppsala på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Norrköping og Uppsala, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Norrköping og Uppsala på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Norrköping-Uppsala-rejse.

På din rejse fra Norrköping til Uppsala har du flere transportmuligheder

Bus fra Norrköping til Uppsala

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Norrköping til Uppsala, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Norrköping Uppsala med tog

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Norrköping Uppsala-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Norrköping til Uppsala, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Norrköping Uppsala

Afgangsby
Norrköping
Sverige
Destination by
Uppsala
Sverige
Afstand
163 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus og tog
Søg efter Norrköping Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala
Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Uppsala med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Uppsala med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Norrköping og Uppsala, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, FlixBus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Norrköping og Uppsala med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Norrköping og Uppsala

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Norrköping til Uppsala?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Norrköping og Uppsala, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Norrköping og Uppsala kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Norrköping til Uppsala?
Hastighed Tog fra Norrköping til Uppsala er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Norrköping-Uppsala-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Norrköping? Hvor ankommer jeg i Uppsala?

Afgangsstationer for busser i Norrköping

Norrkoping
Kort

Afgangsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Kort

Uppsala ankomst busstationer

Uppsala Business Park
Kort
Uppsala Stationsgatan
Kort
Uppsala Ekonomikum
Kort
Uppsala Studentstaden
Kort
Uppsala Flogsta väg 55
Kort

Ankomststationer i Uppsala

Uppsala Centralstation
Kort
Søg efter Norrköping Uppsala billetter
Søg efter overnatning i Uppsala

Bus Norrköping Uppsala

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Norrköping-Uppsala bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Varigheden af busrejsen mellem Norrköping og Uppsala varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Uppsala på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Norrköping-Uppsala varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Norrköping til Uppsala på Vivanoda.

Busselskaber Norrköping Uppsala

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Norrköping Uppsala

Tog Norrköping Uppsala

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Norrköping til Uppsala. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Norrköping til Uppsala afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Uppsala er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Norrköping til Uppsala mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Norrköping til Uppsala

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Norrköping Uppsala
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt