Anbefalet rute
Norrköping
Rejs direkte til Östersund med tog
Östersund
Se priser
Alternative ruter
Norrköping
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly, tog til Östersund
Östersund
Se priser
Norrköping
Rejs med tog til Undersaker
Undersaker
Rejs med tog til Östersund
Östersund
Se priser

Hvordan kommer man fra Norrköping til Östersund?

Planlægger du at rejse til Östersund fra Norrköping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Norrköping til Östersund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Norrköping og Östersund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Norrköping og Östersund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Norrköping-Östersund-rejse.

På din rejse fra Norrköping til Östersund har du flere transportmuligheder

Bus fra Norrköping til Östersund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Norrköping til Östersund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Norrköping Östersund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Norrköping Östersund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Norrköping Östersund

Mange flyvninger forbinder Norrköping til Östersund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Östersund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Norrköping til Östersund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Norrköping Östersund

Afgangsby
Norrköping
Sverige
Destination by
Östersund
Sverige
Afstand
517 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Norrköping Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund
Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Östersund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Norrköping til Östersund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Norrköping og Östersund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Norrtåg, FlixBus eller Swebus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Norrköping og Östersund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Norrköping og Östersund

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Norrköping til Östersund?
Miljøvenligt Toget fra Norrköping til Östersund anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Omkostninger Norrköping-Östersund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Norrköping til Östersund?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Norrköping og Östersund, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Norrköping og Östersund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Norrköping til Östersund?
Hastighed At flyve mellem Norrköping og Östersund er den hurtigste måde at rejse de 517 km mellem Norrköping og Östersund på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Östersund er ofte nødt til at ankomme tidligt til Norrköping lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Norrköping? Hvor ankommer jeg i Östersund?

Afgangsstationer for busser i Norrköping

Norrkoping
Kort
Norrköping
Kort

Afgangsstationer i Norrköping

Norrköping Centralstation
Kort

Ankomststationer i Östersund

Östersund Centralstation
Kort
Östersund Västra station
Kort

Ankomstlufthavne i Östersund

Froesoe
Kort
Søg efter Norrköping Östersund billetter
Søg efter overnatning i Östersund

Bus Norrköping Östersund

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Norrköping-Östersund varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Norrköping til Östersund på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Norrköping og Östersund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Östersund på din rejsedato.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Norrköping-Östersund-busbillet.

Busselskaber Norrköping Östersund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Norrköping Östersund

Tog Norrköping Östersund

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Norrköping til Östersund. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Norrköping til Östersund afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Östersund er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Norrköping til Östersund mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Norrköping til Östersund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Norrtåg
Norrtåg
Søg efter togbilletter til Norrköping Östersund

Flyrejser Norrköping Östersund

Flyselskaber Norrköping Östersund

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Søg efter flybilletter Norrköping Östersund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt