Rejser fra Visby til Kalmar

Planlæg din tur fra Visby til Kalmar i bus, færge

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

1 mulighed for at gå fra Visby til Kalmar i færge, bus

  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
Visby
Oskarshamn
Kalmar
  • Få priser

Rejse Visby Kalmar

Transportformerfærge, bus
afstand160 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Visby til Kalmar?

Vi tilbyder 1 ruter i bus, færgeat forberede din Visby Kalmar tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (bus, færge).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Visby Kalmar ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Visby og Kalmar på et kort samt ruten Visby Kalmar og de forskellige forbindelsespunkter (Kalmar Centralstation Bus Station, Visby Ferry Terminal) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Kalmar

Alle transportformer Visby Kalmar

For en tur fra Visby (Sverige) til Kalmar (Sverige) med en afstand på 160 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret færge og/eller bus, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Der er ingen direkte overgang til Visby Kalmar, så du bliver nødt til at bruge andre midler (bus) at kombinere med færgen for at færdiggøre havkrydsningen Visby-Oskarshamn.
Du vil starte i Visby havn på 1.2 km de Visby ombord på et Destination Gotland skib. Båden vil dock i Oskarshamn Port på 0.6 km fra Oskarshamn. Vi råder dig til at ankomme til Visby Havn for at gå om bord en til to timer før den angivne tid på din reservation.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Visby Kalmar kun med bus, er der andre transportformer (færge) som vil afslutte rejsen Oskarshamn-Kalmar.
Du vil bordlægge en bus til Oskarshamn. Bussen vil slippe dig af i Kalmar Centralstation (0.2 km fra Kalmar, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Oskarshamn busstation busstation (ved 0.2 km de Oskarshamn) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Kalmar.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)