Rejser fra Luleå til Aalborg

Planlæg din tur fra Luleå til Aalborg i tog, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Luleå til Aalborg i fly, tog

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Luleå
Aalborg
  • Få priser
2
Luleå
Stockholm
Aalborg
  • Få priser

Rejse Luleå Aalborg

Transportformerfly, tog
afstand1147 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Luleå til Aalborg ?

Som mange rejsende leder du efter de billigste transporttilbud at rejse fra Luleå til Aalborg? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til tog og flyrejser at komme til Aalborg. Udfyld datoen for din rejse til Aalborg og Vivanoda viser alle transporttilbud. Sorteringsmuligheder og filtre er til din rådighed for at forbedre din søgning.

For at nå din destination fra Luleå, vil du rejse med SAS - Scandinavian Airlines, Norwegian Air Shuttle eller SJ ved tog eller flyrejser.

Alle transportformer Luleå Aalborg

For en tur fra Luleå (Sverige) til Aalborg (Danmark) med en afstand på 1147 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret fly og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Aalborg fra Luleå, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Luleå-Stockholm og Stockholm-Aalborg
Afslut Luleå ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Kallax fjernbetjening LLA 4.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Norwegian Air Shuttle.Fra Stockholm, tag et andet fly med SAS - Scandinavian Airlines, der fører dig til Aalborg lufthavn (Aalborg, Danmark).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Luleå til Aalborg uden forandring. Du kan tage togetLuleå-Stockholm og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Luleå Centralstation banegård i Luleå. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)