Jonkoping
Rejs direkte til Boras med bus
Boras
Se priser

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Boras?

Planlægger du at rejse til Boras fra Jonkoping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Jonkoping til Boras på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Jonkoping og Boras, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Jonkoping og Boras på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Jonkoping-Boras-rejse.

På din rejse fra Jonkoping til Boras har du flere transportmuligheder

Bus fra Jonkoping til Boras

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Jonkoping til Boras, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Jonkoping til Boras, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Jonkoping Boras

Afgangsby
Jonkoping
Sverige
Destination by
Boras
Sverige
Afstand
73 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter Jonkoping Boras billetter
Søg efter overnatning i Boras
Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Boras med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Boras med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Jonkoping og Boras, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Jonkoping og Boras med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Jonkoping? Hvor ankommer jeg i Boras?

Afgangsstationer for busser i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Boras ankomst busstationer

Borås Centralstation
Kort
Søg efter Jonkoping Boras billetter
Søg efter overnatning i Boras

Bus Jonkoping Boras

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Jonkoping-Boras, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Hyppigheden af afgangene til Jonkoping fra Boras varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Boras, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busser mellem Jonkoping og Boras har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Busselskaber Jonkoping Boras

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Jonkoping Boras
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt