Rejser fra Jonkoping til Visby

Planlæg din tur fra Jonkoping til Visby i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Jonkoping til Visby i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Jonkoping
Visby
  • Få priser
2
Jonkoping
Stockholm
Visby
/
  • Få priser

Rejse Jonkoping Visby

Transportformerfly, bus, tog
afstand246 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Visby?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, bus, flyat forberede din Jonkoping Visby tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Jonkoping Visby ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Jonkoping og Visby på et kort samt ruten Jonkoping Visby og de forskellige forbindelsespunkter (Visby Lufthavn, Axamo Lufthavn, Jönköping Centralstation Station, Jönköping Centralstation Bus Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Visby

Alle transportformer Jonkoping Visby

For en tur fra Jonkoping (Sverige) til Visby (Sverige) med en afstand på 246 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Visby fra Jonkoping, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Jonkoping-Stockholm og Stockholm-Visby
Afslut Jonkoping ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Axamo fjernbetjening JKG 6.2 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Bromma Lufthavn, IATA kode: BMA) drives af Avies.Fra Stockholm, tag et andet fly med Golden Air, Yuzmashavia eller SAS - Scandinavian Airlines, der fører dig til Visby lufthavn (Visby, Sverige).
Selvom det ikke er muligt at rejse til Jonkoping Visby kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Jonkoping-Stockholm.
Du vil bordlægge en bus til Jonkoping. Bussen vil slippe dig af i Stockholm (0.5 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Jönköping Centralstation busstation (ved 0.4 km de Jonkoping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Jonkoping til Visby uden forandring. Du kan tage togetJonkoping-Stockholm og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Jönköping Centralstation banegård i Jonkoping. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)