Anbefalet rute
Jonkoping
Rejs direkte til Karlstad med fly, bus
Karlstad
Se priser
Alternative ruter
Jonkoping
Rejs med bus til Kristinehamn
Kristinehamn
Rejs med bus, tog til Karlstad
Karlstad
Se priser

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Karlstad?

Planlægger du at rejse til Karlstad fra Jonkoping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Jonkoping til Karlstad på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Jonkoping og Karlstad, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (bmi Regional, Swebus, FlixBus eller SJ) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Jonkoping og Karlstad på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Jonkoping-Karlstad-rejse.

På din rejse fra Jonkoping til Karlstad har du flere transportmuligheder

Bus fra Jonkoping til Karlstad

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Jonkoping til Karlstad, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Jonkoping Karlstad

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Jonkoping Karlstad-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Jonkoping Karlstad

Mange flyvninger forbinder Jonkoping til Karlstad hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Karlstad på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Jonkoping til Karlstad, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Jonkoping Karlstad

Afgangsby
Jonkoping
Sverige
Destination by
Karlstad
Sverige
Afstand
182 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og bus
Søg efter Jonkoping Karlstad billetter
Søg efter overnatning i Karlstad
Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Karlstad med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Karlstad med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Jonkoping og Karlstad, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som bmi Regional, Swebus, FlixBus eller SJ for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Jonkoping og Karlstad med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Jonkoping og Karlstad

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Jonkoping til Karlstad?
Tilgængelighed Togstationerne i Jonkoping eller Karlstad ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Fleksibilitet Jonkoping Karlstad-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Jonkoping til Karlstad?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Jonkoping og Karlstad, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Rejsetid Busser fra Jonkoping til Karlstad er normalt meget langsommere end tog til Karlstad for at tilbagelægge den 182 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Jonkoping til Karlstad?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Jonkoping til Karlstad, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Karlstad er ofte nødt til at ankomme tidligt til Jonkoping lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Jonkoping? Hvor ankommer jeg i Karlstad?

Afgangsstationer for busser i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Jonkoping

Axamo
Kort

Karlstad ankomst busstationer

Karlstad busstation
Kort
Karlstad Universitetet
Kort

Ankomststationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Karlstad

Karlstad
Kort
Søg efter Jonkoping Karlstad billetter
Søg efter overnatning i Karlstad

Bus Jonkoping Karlstad

Hyppigheden af afgangene til Jonkoping fra Karlstad varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Karlstad, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Jonkoping og Karlstad varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Karlstad på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Jonkoping-Karlstad varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Jonkoping til Karlstad på Vivanoda.

Busselskaber Jonkoping Karlstad

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Jonkoping Karlstad

Tog Jonkoping Karlstad

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Jonkoping til Karlstad, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Jonkoping til Karlstad afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Karlstad er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Jonkoping til Karlstad. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Jonkoping til Karlstad

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Jonkoping Karlstad

Flyrejser Jonkoping Karlstad

Flyselskaber Jonkoping Karlstad

bmi Regional
bmi Regional
Søg efter flybilletter Jonkoping Karlstad

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt