Anbefalet rute
Jonkoping
Rejs direkte til Lund med bus
Lund
Se priser
Alternative ruter
Jonkoping
Rejs med bus til Malmø
Malmø
Rejs med tog, bus til Lund
Lund
Se priser
Jonkoping
Rejs med bus til Helsingborg
Helsingborg
Rejs med bus til Lund
Lund
Se priser

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Lund?

Planlægger du at rejse til Lund fra Jonkoping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Jonkoping til Lund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Jonkoping og Lund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Jonkoping og Lund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Jonkoping-Lund-rejse.

På din rejse fra Jonkoping til Lund har du flere transportmuligheder

Bus fra Jonkoping til Lund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Jonkoping til Lund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Jonkoping Lund

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Jonkoping Lund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Jonkoping til Lund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Jonkoping Lund

Afgangsby
Jonkoping
Sverige
Destination by
Lund
Sverige
Afstand
239 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter Jonkoping Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund
Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Lund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Lund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Jonkoping og Lund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Jonkoping og Lund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Jonkoping og Lund

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Jonkoping til Lund?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Jonkoping og Lund, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Jonkoping og Lund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Jonkoping til Lund?
Komfort Togene mellem Jonkoping og Lund tilbyder generelt mere benplads og ekstra komfort for passagererne.
Omkostninger Jonkoping-Lund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Jonkoping? Hvor ankommer jeg i Lund?

Afgangsstationer for busser i Jonkoping

Jonkoping
Kort
Jönköping Centralstation
Kort

Lund ankomst busstationer

Lund Centralstation
Kort

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Kort
Søg efter Jonkoping Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund

Bus Jonkoping Lund

De fleste busser mellem Jonkoping og Lund er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busser mellem Jonkoping og Lund har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Jonkoping og Lund varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Lund på din rejsedato.

Busselskaber Jonkoping Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Eurolines
Eurolines
Søg efter busbilletter Jonkoping Lund

Tog Jonkoping Lund

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Jonkoping og Lund anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Jonkoping til Lund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Jonkoping og Lund.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Jonkoping til Lund mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Jonkoping til Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Jonkoping Lund

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt