Rejser fra Jonkoping til Linköping

Planlæg din tur fra Jonkoping til Linköping i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Jonkoping til Linköping i tog, bus

 • Vælg den ønskede rute
 • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Jonkoping
Linköping
/
 • Få priser
2
Jonkoping
Norrköping
Linköping
/
/
 • Få priser

Rejse Jonkoping Linköping

Transportformerbus, tog
afstand111 km
Direkte linjeJa

Hvordan er det muligt at gå fra Jonkoping til Linköping ?

Du planlægger en tur fra Jonkoping til Linköping og som mange rejsende leder du efter den bedste og billigste transportform til at rejse mellem Jonkoping Linköping? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser og tog at komme til Linköping. Udfyld datoen for din rejse til Linköping og Vivanoda viser alle transporttilbud. Endelig skal du bruge filtrene og sorteringsindstillingerne til at finjustere resultaterne.

For at nå din destination fra Jonkoping, vil du rejse med SJ, FlixBus, Bus4You, NettBuss, Swebus eller Snälltåget ved busser eller tog.

Hvilke transportører skal der rejse mellem Jonkoping og Linköping?

Jernbaneselskaber
SJ tilbyder en linje Jonkoping-Linköping ved tog afgår fra Jönköping Centralstation Station (0.4 km fra byens centrum) og serverer Linköping Centralstation Station ved ankomsten (0.1 km fra centrum)
Snälltåget driver linjen fra Norrköping til Linköping med tog afgang fra Norrköping Centralstation station til Linköping Centralstation station ( Sverige)
Busvirksomheder
Busoperatør FlixBus yder busforbindelse fra Jönköping Centralstation Bus Terminal i Jonkoping og Linköping Fjärrbussterminal Bus Terminal ( Sverige)
Swebus er operatøren, der giver dig mulighed for at rejse på linjen mellem Jonkoping City (serverer Jönköping Centralstation Bus Station på 0.4 km downtown) og Linköping City, hvor bussen vil slippe dig af ved Linköping Fjärrbussterminal bus station beliggende omkring 0.6 km fra centrum.
NettBuss Bus Company roterer fra Jönköping Centralstation Bus Terminal i Jonkoping og Linköping Fjärrbussterminal Bus Terminal ( Sverige)
Bus4You-netværket omfatter en buslinje mellem Jonkoping City (serverer Jönköping Centralstation Bus Station på 0.4 km downtown) og Linköping City, hvor bussen vil slippe dig af ved Linköping Fjärrbussterminal bus station beliggende omkring 0.6 km fra centrum.

Alle transportformer Jonkoping Linköping

Læs mere information om hvert transportmiddel:

Jonkoping til Linköping bus

Der er en direkte forbindelse mellem intercity coach mellem Jonkoping og Linköping.

Hvad er busselskaberne, der driver Jonkoping Linköping ?

Busforbindelse mellem byen Jonkoping og Linköping drives af flere busselskaber: FlixBus, Swebus, NettBuss og Bus4You.

FlixBus Jonkoping LinköpingSwebus Jonkoping LinköpingNettBuss Jonkoping LinköpingBus4You Jonkoping Linköping

Kører med bus fra Jonkoping til Linköping er måske ikke så indlysende for dig. Derfor giver vi dig nogle argumenter, der kan overbevise dig om at gå ombord på en bus til Linköping.

 • Dette er professionelle drivere, der vil køre dig til Linköping sikkert og sikkert.
 • Næsten alle busser er udstyret med en WiFi-forbindelse, som er meget velkommen til at rejse med 111 km af turen.
 • I løbet af sommeren, glem varmebølgen takket være klimaanlægget næsten alle Jonkoping Linköping busser er udstyret med.

Bussen stopper ind Jonkoping

Du bliver nødt til at ankomme til dit Jonkoping stop mellem 15 minutter og 30 minutter, afhængigt af busselskabet, inden den afgangstid, der er angivet på din billet. Generelt er destinationen 'Linköping'vises på fronten af bussen med de andre betjente byer. Derefter er alt hvad du skal gøre at validere din billet med chaufføren af Bus4You, NettBuss, Swebus eller FlixBus, at lægge din bagage i bagagerummet og finde din plads.

 • Jönköping Centralstation

Bus stopper ved ankomst til Linköping

Så snart bussen stopper kl Linköping, skal du sørge for, at du ikke efterlader noget i dit sæde eller glemmer din bagage.

 • Linköping Fjärrbussterminal
 • Linköping

tog Jonkoping til Linköping

Intercity tog Jonkoping Linköping

Intercity-togene betjente de største byer på ruten mellem Jonkoping og Linköping med en reduceret varighed i forhold til regionale tog.

Jonkoping Linköping togvirksomheder

Der er kun et jernbaneselskab til denne rejse: SJ.
SJ Jonkoping Linköping

Er der et direkte tog til Jonkoping-Linköping vej?

Faktisk er byerne i Linköping og Jonkoping er forbundet med en direkte togforbindelse. Tidsplanen kan variere i løbet af ugen, og direkte tog må kun køre på bestemte dage. For at finde den billigste Jonkoping-Linköping togbillet, vi råder dig til at starte en søgning på Vivanoda med dine rejsedatoer.

Jernbanestationer fra Jonkoping

 • Jönköping Centralstation

Ankomst togstationer i Linköping

 • Linköping Centralstation

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)