Anbefalet rute
Jonkoping
Rejs direkte til Helsingborg med bus
Helsingborg
Se priser
Alternative ruter
Jonkoping
Rejs med bus til Lund
Lund
Rejs med bus til Helsingborg
Helsingborg
Se priser
Jonkoping
Rejs med bus til København
København
Rejs med bus til Helsingborg
Helsingborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Helsingborg?

Planlægger du at rejse til Helsingborg fra Jonkoping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Jonkoping til Helsingborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Jonkoping og Helsingborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (Eurolines, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Jonkoping og Helsingborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Jonkoping-Helsingborg-rejse.

På din rejse fra Jonkoping til Helsingborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Jonkoping til Helsingborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Jonkoping til Helsingborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Jonkoping til Helsingborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Jonkoping Helsingborg

Afgangsby
Jonkoping
Sverige
Destination by
Helsingborg
Sverige
Afstand
212 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter Jonkoping Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg
Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Helsingborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Helsingborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Jonkoping og Helsingborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som Eurolines, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Jonkoping og Helsingborg med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Jonkoping? Hvor ankommer jeg i Helsingborg?

Afgangsstationer for busser i Jonkoping

Jonkoping
Kort
Jönköping Centralstation
Kort

Helsingborg ankomst busstationer

Helsingborg
Kort
Helsingborg Centralstation
Kort
Søg efter Jonkoping Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg

Bus Jonkoping Helsingborg

Varigheden af busrejsen mellem Jonkoping og Helsingborg varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Helsingborg på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Jonkoping-Helsingborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Jonkoping til Helsingborg på Vivanoda.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Jonkoping-Helsingborg, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Jonkoping Helsingborg

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Jonkoping Helsingborg
Jonkoping til Helsingborg bus billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Jonkoping til Helsingborg

Hvad skal man se og lave i Helsingborg?

Helsingborg har også flere parker og haver, f.eks. Slottshagen Park, som har tropiske drivhuse, damme og skulpturer. Kärnan Park er et andet behageligt sted at gå en tur, med et middelalderligt tårn fra det 13. århundrede.

For at komme rundt i byen er bus og tog populære muligheder, med regelmæssige forbindelser til de vigtigste destinationer. Hvis du vil have en mere unik oplevelse, er det muligt at krydse Øresundssundet til Danmark med færge.

Helsingborg er også kendt for sine strande, f.eks. Tropical Beach, hvor rejsende kan slappe af på det hvide sand og nyde solen. Endelig bør besøgende, der ønsker en lokal kulinarisk oplevelse, ikke gå glip af de lækre lokale rejer, der er friskfanget fra Kattegathavet.

Søg efter Jonkoping Helsingborg billetter
Søg efter overnatning i Helsingborg

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt