Rejser fra Jonkoping til Göteborg

Planlæg din tur fra Jonkoping til Göteborg i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Jonkoping til Göteborg i tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Jonkoping
Göteborg
  • Få priser
2
Jonkoping
Boras
Göteborg
/
  • Få priser

Rejse Jonkoping Göteborg

Transportformerbus, tog
afstand129 km
Direkte linjeJa

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Göteborg?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, busat forberede din Jonkoping Göteborg tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Jonkoping Göteborg ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Jonkoping og Göteborg på et kort samt ruten Jonkoping Göteborg og de forskellige forbindelsespunkter (Göteborg Centralstation Station, Gothenburg Bus Station, Göteborg Nils Ericsonterminal Bus Station, Liseberg station Bus Station, Landvetter flygplats Bus Station, ...) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Göteborg

Alle transportformer Jonkoping Göteborg

For en tur fra Jonkoping (Sverige) til Göteborg (Sverige) med en afstand på 129 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Du er heldig, der er en direkte Jonkoping-Göteborg bus service, der ofte er den billigste løsning.
Du vil bordlægge en bus til Jonkoping. Bussen vil slippe dig af i Gothenburg (1.5 km fra Göteborg, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Jönköping Centralstation busstation (ved 0.4 km de Jonkoping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Göteborg.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Jonkoping til Göteborg uden forandring. Du kan tage togetBoras-Göteborg og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Göteborg forlader fra Borås Centralstation banegård i Boras. Ankomst til Göteborg vil være på Göteborg Centralstation Station (1.5 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)