Anbefalet rute
Jonkoping
Rejs direkte til Göteborg med bus
Göteborg
Se priser
Alternative ruter
Jonkoping
Rejs med bus til Boras
Boras
Rejs med tog, bus til Göteborg
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Göteborg?

Planlægger du at rejse til Göteborg fra Jonkoping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Jonkoping til Göteborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Jonkoping og Göteborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Jonkoping og Göteborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Jonkoping-Göteborg-rejse.

På din rejse fra Jonkoping til Göteborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Jonkoping til Göteborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Jonkoping til Göteborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Jonkoping Göteborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Jonkoping Göteborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Jonkoping til Göteborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Jonkoping Göteborg

Afgangsby
Jonkoping
Sverige
Destination by
Göteborg
Sverige
Afstand
129 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter Jonkoping Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg
Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Göteborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Göteborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Jonkoping og Göteborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Jonkoping og Göteborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Jonkoping og Göteborg

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Jonkoping til Göteborg?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Jonkoping og Göteborg, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Jonkoping og Göteborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Jonkoping til Göteborg?
Miljøvenligt Toget fra Jonkoping til Göteborg anses for at være et mere miljøvenligt transportmiddel end fly eller bil alene.
Omkostninger Jonkoping-Göteborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Jonkoping? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Afgangsstationer for busser i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Göteborg ankomst busstationer

Göteborg Nils Ericsonterminal
Kort
Liseberg station
Kort
Landvetter flygplats
Kort

Ankomststationer i Göteborg

Göteborg Centralstation
Kort
Søg efter Jonkoping Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Bus Jonkoping Göteborg

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Jonkoping-Göteborg-busbillet.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Jonkoping-Göteborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Jonkoping til Göteborg på Vivanoda.

Hyppigheden af afgangene til Jonkoping fra Göteborg varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Göteborg, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber Jonkoping Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Jonkoping Göteborg

Tog Jonkoping Göteborg

Togbilletter fra Jonkoping til Göteborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togene mellem Jonkoping og Göteborg er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Jonkoping til Göteborg. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Togvirksomheder fra Jonkoping til Göteborg

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Jonkoping Göteborg
Jonkoping til Göteborg bus, tog billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Jonkoping til Göteborg

Hvad skal man se og lave i Göteborg?

Byens vigtigste seværdigheder omfatter forlystelsesparken Liseberg, som er en af de største i Skandinavien, og Göteborgs kunstmuseum, som viser værker af store svenske kunstnere. Fiskelskere bør besøge Feskekôrka-fiskemarkedet, hvor du kan smage lokale retter som gravlax eller sild, der er syltede.

Naturelskere kan tage til øen Hönö, ca. en times kørsel fra Göteborg, hvor de kan nyde havet, stranden og vandrestierne. Byen er også omgivet af mange naturparker, herunder Kosterhavets nationalpark, Särö naturpark og Delsjön naturpark.

Endelig er byen hjemsted for mange årlige begivenheder, herunder Göteborg Kulturfestival og Göteborg Ølfestival, som fejrer svensk kultur gennem en række aktiviteter, såsom musik, dans og smagning af lokale håndværksøl.

Søg efter Jonkoping Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt