Rejser fra Jonkoping til Kalmar

Planlæg din tur fra Jonkoping til Kalmar i tog, bus

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Jonkoping til Kalmar i tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Jonkoping
Kalmar
  • Få priser
2
Jonkoping
Vaxjo
Kalmar
  • Få priser

Rejse Jonkoping Kalmar

Transportformerbus, tog
afstand182 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Kalmar?

Vi tilbyder 2 ruter i tog, busat forberede din Jonkoping Kalmar tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Jonkoping Kalmar ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Jonkoping og Kalmar på et kort samt ruten Jonkoping Kalmar og de forskellige forbindelsespunkter (Kalmar Centralstation Bus Station, Kalmar Centralstation Station, Jönköping Centralstation Bus Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Kalmar

Alle transportformer Jonkoping Kalmar

For en tur fra Jonkoping (Sverige) til Kalmar (Sverige) med en afstand på 182 km kan du låne 2 transportformer, eventuelt kombineret bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Jonkoping-Kalmar uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Jonkoping-Karlskrona og Karlskrona-Kalmar.
Du vil bordlægge en bus til Jonkoping. Bussen vil slippe dig af i Karlskrona Kungsplan (0.4 km fra Karlskrona, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Jönköping Centralstation busstation (ved 0.4 km de Jonkoping) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Karlskrona.En gang i Karlskrona, tag en anden træner, der fører dig til Kalmar busstation ( Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Jonkoping til Kalmar uden forandring. Du kan tage togetVaxjo-Kalmar og brug bus for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Kalmar forlader fra Växjö station banegård i Vaxjo. Ankomst til Kalmar vil være på Kalmar Centralstation Station (0.2 km fra centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)