Anbefalet rute
Jonkoping
Rejs direkte til Sundsvall med tog, fly
Sundsvall
Se priser
Alternative ruter
Jonkoping
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med tog, fly til Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Jonkoping
Rejs med bus til Skovde
Skovde
Rejs med tog til Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hvordan kommer man fra Jonkoping til Sundsvall?

Planlægger du at rejse til Sundsvall fra Jonkoping og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Jonkoping til Sundsvall på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Jonkoping og Sundsvall, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Jonkoping og Sundsvall på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Jonkoping-Sundsvall-rejse.

På din rejse fra Jonkoping til Sundsvall har du flere transportmuligheder

Bus fra Jonkoping til Sundsvall

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Jonkoping til Sundsvall, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Jonkoping Sundsvall

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Jonkoping Sundsvall-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Jonkoping Sundsvall

Mange flyvninger forbinder Jonkoping til Sundsvall hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Sundsvall på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Jonkoping til Sundsvall, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Jonkoping Sundsvall

Afgangsby
Jonkoping
Sverige
Destination by
Sundsvall
Sverige
Afstand
541 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Jonkoping Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall
Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Sundsvall med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Jonkoping til Sundsvall med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Jonkoping og Sundsvall, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Jonkoping og Sundsvall med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Jonkoping og Sundsvall

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Jonkoping til Sundsvall?
Tilgængelighed Togstationerne i Jonkoping eller Sundsvall ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Jonkoping-Sundsvall-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Jonkoping til Sundsvall?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Jonkoping og Sundsvall, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Jonkoping og Sundsvall kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Jonkoping til Sundsvall?
Hastighed At flyve mellem Jonkoping og Sundsvall er den hurtigste måde at rejse de 541 km mellem Jonkoping og Sundsvall på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Sundsvall er ofte nødt til at ankomme tidligt til Jonkoping lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Jonkoping? Hvor ankommer jeg i Sundsvall?

Afgangsstationer for busser i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Jonkoping

Jönköping Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Jonkoping

Axamo
Kort

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Kort
Søg efter Jonkoping Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall

Bus Jonkoping Sundsvall

Busser mellem Jonkoping og Sundsvall har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Jonkoping og Sundsvall varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Sundsvall på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Jonkoping-Sundsvall varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Jonkoping til Sundsvall på Vivanoda.

Busselskaber Jonkoping Sundsvall

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Jonkoping Sundsvall

Tog Jonkoping Sundsvall

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Jonkoping til Sundsvall. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Jonkoping og Sundsvall.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Jonkoping til Sundsvall afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Sundsvall er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togbilletter fra Jonkoping til Sundsvall kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Jonkoping til Sundsvall

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Jonkoping Sundsvall

Flyrejser Jonkoping Sundsvall

Flyselskaber Jonkoping Sundsvall

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Avies
Avies
Søg efter flybilletter Jonkoping Sundsvall
Jonkoping til Sundsvall bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Jonkoping til Sundsvall

Hvad skal man se og lave i Sundsvall?

Hvis du vil lære mere om byens historie, kan du besøge byens museum, som giver et overblik over regionens historie og kultur. Det svenske musikmuseum og fotografimuseet er også interessante stop for kunstelskere.

For at komme rundt i Sundsvall kan besøgende bruge den lokale offentlige transport, såsom busser og tog, samt taxaer og udlejningsbiler. Der kan også lejes cykler i nogle af byens butikker for at få en mere miljøvenlig udforskning.

Endelig byder Sundsvall også på mange muligheder for naturelskere med sine mange parker og naturreservater. Nationalparken Skuleskogen er et populært mål for vandrere og friluftsentusiaster og byder på en fantastisk udsigt over den svenske kyst.

Søg efter Jonkoping Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt