Rejser fra Sundsvall til Kalmar

Planlæg din tur fra Sundsvall til Kalmar i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Sundsvall til Kalmar i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Sundsvall
Kalmar
  • Få priser
2
Sundsvall
Stockholm
Kalmar
/
  • Få priser

Rejse Sundsvall Kalmar

Transportformerfly, bus, tog
afstand639 km
Direkte linjeIngen

Sådan rejser man fra Sundsvall til Kalmar ?

Kalmar er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste Sundsvall til Kalmar transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Du kan komme i en enkelt søgning på Vivanoda, din multimodale rejseplanlægger i Europa, alle priser for flyrejser, tog og busser at rejse til Kalmar fra Sundsvall Du skal bare angive afrejsedato til Kalmar så lad Vivanoda søge efter dig. Forfining, filtrer, sorter efter dine rejsepræferencer og vælg derefter Sundsvall - Kalmar tilbud der passer bedst til dig.

At rejse fra Sundsvall, flyrejser, tog eller busser af Golden Air, SJ, SAS - Scandinavian Airlines og Swebus vil føre dig til Kalmar.

Alle transportformer Sundsvall Kalmar

For en tur fra Sundsvall (Sverige) til Kalmar (Sverige) med en afstand på 639 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Kalmar fra Sundsvall, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Sundsvall-Stockholm og Stockholm-Kalmar
Afslut Sundsvall ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Sundsvall/Harnosand fjernbetjening SDL 17 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Bromma Lufthavn, IATA kode: BMA) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Golden Air.Fra Stockholm, tag et andet fly med Golden Air eller SAS - Scandinavian Airlines, der fører dig til Kalmar lufthavn (Kalmar, Sverige).
Det er ikke muligt at gå direkte fra Sundsvall til Kalmar uden forandring. Du kan tage togetSundsvall-Stockholm og brug fly for at nå dit endelige rejsemål.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Sundsvall Centralstation banegård i Sundsvall. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).
Selvom det ikke er muligt at rejse til Sundsvall Kalmar kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Stockholm-Kalmar.
Du vil bordlægge en bus til Stockholm. Bussen vil slippe dig af i Kalmar Centralstation (0.2 km fra Kalmar, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Stockholm busstation (ved 0.5 km de Stockholm) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Kalmar.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)