Rejser fra Sundsvall til Jonkoping

Planlæg din tur fra Sundsvall til Jonkoping i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

4 muligheder for at gå fra Sundsvall til Jonkoping i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Sundsvall
Jonkoping
/
  • Få priser
2
Sundsvall
Göteborg
Jonkoping
/
  • Få priser
3
Sundsvall
Stockholm
Jonkoping
/
/
  • Få priser
4
Sundsvall
Skovde
Jonkoping
  • Få priser

Rejse Sundsvall Jonkoping

Transportformerfly, bus, tog
afstand541 km
Direkte linjeIngen

Hvordan kommer man fra Sundsvall til Jonkoping?

Vi tilbyder 4 ruter i tog, bus, flyat forberede din Sundsvall Jonkoping tur. De fremlagte rejser er klassificeret efter et præstationsindeks (målt efter antallet af ændringer, den estimerede varighed, afstanden fra en lufthavn til byens centrum, det tjener ...). Du vil kunne:
  • Sorter resultater efter transportform (tog, bus, fly).
  • Få priser, tider og varighed for rejsen Sundsvall Jonkoping ved at klikke på 'Check prices' knappen og efter indtastning af dine afrejsedatoer og antal passagerer. Opmærksomhed: Vi stræber efter at samle maksimalt satserne fra de forskellige partnerresider for at informere dig i bedste fald, men det er ikke altid muligt.
  • Find byer i Sundsvall og Jonkoping på et kort samt ruten Sundsvall Jonkoping og de forskellige forbindelsespunkter (Jönköping Centralstation Bus Station, Axamo Lufthavn, Jönköping Centralstation Station, Sundsvall/Harnosand Lufthavn, Sundsvall Centralstation Station) ved at klikke på 'Detaljer & Kort' knappen.
  • Søg efter et hotel i Jonkoping

Alle transportformer Sundsvall Jonkoping

For en tur fra Sundsvall (Sverige) til Jonkoping (Sverige) med en afstand på 541 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Sundsvall til Jonkoping med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Sundsvall-Stockholm og Stockholm-Jonkoping så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Stockholm forlader fra Sundsvall Centralstation banegård i Sundsvall. Ankomst til Stockholm vil være på Stockholm Centralstation Station (0.5 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Stockholm, hvor toget , der drives af SJ, forlader Jonkoping.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Jonkoping fra Sundsvall, men det er kun muligt at gøre denne rejse kun med fly med fly Sundsvall-Stockholm og Stockholm-Jonkoping
Afslut Sundsvall ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Sundsvall/Harnosand fjernbetjening SDL 17 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Stockholm (Arlanda Lufthavn, IATA kode: ARN) drives af Golden Air eller SAS - Scandinavian Airlines.Fra Stockholm, tag et andet fly med Avies, der fører dig til Axamo lufthavn (Jonkoping, Sverige).
Selvom det ikke er muligt at rejse til Sundsvall Jonkoping kun med bus, er der andre transportformer (fly) som vil afslutte rejsen Göteborg-Jonkoping.
Du vil bordlægge en bus til Göteborg. Bussen vil slippe dig af i Jönköping Centralstation (0.4 km fra Jonkoping, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Landvetter flygplats busstation (ved 19 km de Göteborg) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Jonkoping.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)