Anbefalet rute
Karlstad
Rejs med bus, fly til Jonkoping
Jonkoping
Rejs med bus til Boras
Boras
Se priser
Alternative ruter
Karlstad
Rejs direkte til Boras med bus
Boras
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Boras?

Planlægger du at rejse til Boras fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Boras på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Boras, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (bmi Regional, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Boras på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Boras-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Boras har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Boras

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Boras, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Flybilletter Karlstad Boras

Mange flyvninger forbinder Karlstad til Boras hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Boras på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Boras, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Boras

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Boras
Sverige
Afstand
187 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Karlstad Boras billetter
Søg efter overnatning i Boras
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Boras med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Boras med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Boras, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som bmi Regional, Swebus, FlixBus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Boras med ro i sindet!

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Boras?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort
Karlstad Universitetet
Kort

Afgangslufthavne i Karlstad

Karlstad
Kort

Boras ankomst busstationer

Borås Centralstation
Kort
Søg efter Karlstad Boras billetter
Søg efter overnatning i Boras
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt