Karlstad
Rejs med tog, bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med fly til Visby
Visby
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Visby?

Planlægger du at rejse til Visby fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Visby på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Visby, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Yuzmashavia) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Visby på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Visby-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Visby har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Visby

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Visby, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Visby

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Visby-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Karlstad Visby

Mange flyvninger forbinder Karlstad til Visby hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Visby på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Visby, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Visby

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Visby
Sverige
Gotland
Afstand
339 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Karlstad Visby billetter
Søg efter overnatning i Visby
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Visby med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Visby med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Visby, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, SAS - Scandinavian Airlines eller Yuzmashavia for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Visby med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Visby

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Visby?
Priser Busbilletter fra Karlstad til Visby er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Visby (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Rejsetid Busser fra Karlstad til Visby er normalt meget langsommere end tog til Visby for at tilbagelægge den 339 km lange strækning.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Visby?
Tilgængelighed Togstationerne i Karlstad eller Visby ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Fleksibilitet Karlstad Visby-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Karlstad til Visby?
Valg af flyselskaber Der er mange flyselskaber, der flyver fra Karlstad til Visby, både direkte og med mellemlanding, hvilket giver de rejsende et bredt udvalg.
Priser Flybilletter fra Karlstad til Visby kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Visby?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort

Afgangsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Visby

Visby
Kort
Søg efter Karlstad Visby billetter
Søg efter overnatning i Visby

Bus Karlstad Visby

Busser mellem Karlstad og Visby har normalt toiletter om bord til passagererne, men det er altid tilrådeligt at tjekke med transportøren, før du rejser. Under alle omstændigheder er der mulighed for pauser på motorvejsrastepladser.

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Visby varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Visby på din rejsedato.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Karlstad-Visby-busbillet.

Busselskaber Karlstad Visby

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Karlstad Visby

Tog Karlstad Visby

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Karlstad til Visby. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Karlstad og Visby.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Visby afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Visby er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togbilletter fra Karlstad til Visby kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Togvirksomheder fra Karlstad til Visby

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Karlstad Visby

Flyrejser Karlstad Visby

Flyselskaber Karlstad Visby

SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
Søg efter flybilletter Karlstad Visby
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt