Anbefalet rute
Karlstad
Rejs direkte til Kalmar med tog, bus
Kalmar
Se priser
Alternative ruter
Karlstad
Rejs med tog, bus til Göteborg
Göteborg
Rejs med fly, tog til Kalmar
Kalmar
Se priser
Karlstad
Rejs med tog, bus til Stockholm
Stockholm
Rejs med bus, fly til Kalmar
Kalmar
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Kalmar?

Planlægger du at rejse til Kalmar fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Kalmar på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Kalmar, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Swebus, FlixBus, bmi Regional eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Kalmar på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Kalmar-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Kalmar har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Kalmar

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Kalmar, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Kalmar

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Kalmar-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Karlstad Kalmar

Mange flyvninger forbinder Karlstad til Kalmar hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Kalmar på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Kalmar, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Kalmar

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Kalmar
Sverige
Afstand
346 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Karlstad Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Kalmar med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Kalmar med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Kalmar, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Swebus, FlixBus, bmi Regional eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Kalmar med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Kalmar

Fordele og ulemper ved at flyve fra Karlstad til Kalmar?
Hastighed At flyve mellem Karlstad og Kalmar er den hurtigste måde at rejse de 346 km mellem Karlstad og Kalmar på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Karlstad Kalmar har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Kalmar?
Service om bord Moderne busser mellem Karlstad og Kalmar er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Karlstad og Kalmar kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Kalmar?
Landskaber Togene mellem Karlstad og Kalmar byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Karlstad-Kalmar-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Kalmar?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort

Afgangsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Kalmar ankomst busstationer

Kalmar Centralstation
Kort

Ankomststationer i Kalmar

Kalmar Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Kalmar

Kalmar
Kort
Søg efter Karlstad Kalmar billetter
Søg efter overnatning i Kalmar

Bus Karlstad Kalmar

Hyppigheden af afgangene til Karlstad fra Kalmar varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Kalmar, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Kalmar varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Kalmar på din rejsedato.

Det er generelt tilladt at medbringe bagage på bussen Karlstad-Kalmar, men det er vigtigt at tjekke vægt- og størrelsesgrænserne med transportøren. Antallet af bagagestykker er også meget ofte begrænset.

Busselskaber Karlstad Kalmar

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Karlstad Kalmar

Tog Karlstad Kalmar

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Karlstad til Kalmar. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Karlstad og Kalmar.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Kalmar afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Kalmar er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Det anbefales at bestille din togbillet fra Karlstad til Kalmar mindst et par uger i forvejen for at få den bedste pris.

Togvirksomheder fra Karlstad til Kalmar

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Karlstad Kalmar

Flyrejser Karlstad Kalmar

Flyselskaber Karlstad Kalmar

bmi Regional
bmi Regional
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Søg efter flybilletter Karlstad Kalmar
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt