Rejser fra Karlstad til Kalmar

Planlæg din tur fra Karlstad til Kalmar i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

3 muligheder for at gå fra Karlstad til Kalmar i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Karlstad
Kalmar
/
  • Få priser
2
Karlstad
Göteborg
Kalmar
/
/
  • Få priser
3
Karlstad
Stockholm
Kalmar
/
/
  • Få priser

Rejse Karlstad Kalmar

Transportformerfly, bus, tog
afstand346 km
Direkte linjeIngen

Hvordan er det muligt at gå fra Karlstad til Kalmar ?

Som mange rejsende leder du efter de billigste transporttilbud at rejse fra Karlstad til Kalmar? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Takket være din multimodale søgemaskine Vivanoda finder du på det samme sted alle priser til busser, tog og flyrejser at komme til Kalmar. Udfyld datoen for din rejse til Kalmar og Vivanoda viser alle transporttilbud. Endelig skal du bruge filtrene og sorteringsindstillingerne til at finjustere resultaterne.

At rejse fra Karlstad, flyrejser, tog eller busser af SJ, Swebus, bmi Regional, SAS - Scandinavian Airlines, Golden Air og FlixBus vil føre dig til Kalmar.

Alle transportformer Karlstad Kalmar

For en tur fra Karlstad (Sverige) til Kalmar (Sverige) med en afstand på 346 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Karlstad til Kalmar med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Karlstad-Göteborg og Göteborg-Kalmar så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Göteborg forlader fra Karlstad Centralstation banegård i Karlstad. Ankomst til Göteborg vil være på Göteborg Centralstation Station (1.5 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Göteborg, hvor toget , der drives af SJ, forlader Kalmar.
Intet busselskab giver dig mulighed for at komme til Karlstad-Kalmar uden at skifte busser, du bliver nødt til at tage busslinjerne Karlstad-Stockholm og Stockholm-Kalmar.
Du vil bordlægge en bus til Karlstad. Bussen vil slippe dig af i Stockholm (0.5 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Karlstad busstation busstation (ved 0.6 km de Karlstad) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.En gang i Stockholm, tag en anden træner, der fører dig til Kalmar busstation ( Sverige).
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Kalmar fra Karlstad. Du kan tage flyvningenGöteborg-Kalmar så gør resten af ​​turen i tog.
Afslut Göteborg ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Landvetter fjernbetjening GOT 19 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Kalmar (Kalmar Lufthavn, IATA kode: KLR) drives af bmi Regional.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)