Anbefalet rute
Karlstad
Rejs med bus, tog til Stockholm
Stockholm
Rejs med tog, fly til Luleå
Luleå
Se priser
Alternative ruter
Karlstad
Rejs direkte til Luleå med tog
Luleå
Se priser

Hvordan kommer man fra Karlstad til Luleå?

Planlægger du at rejse til Luleå fra Karlstad og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Karlstad til Luleå på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Karlstad og Luleå, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Karlstad og Luleå på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Karlstad-Luleå-rejse.

På din rejse fra Karlstad til Luleå har du flere transportmuligheder

Bus fra Karlstad til Luleå

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Karlstad til Luleå, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Karlstad Luleå

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Karlstad Luleå-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Karlstad Luleå

Mange flyvninger forbinder Karlstad til Luleå hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Luleå på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Karlstad til Luleå, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Karlstad Luleå

Afgangsby
Karlstad
Sverige
Destination by
Luleå
Sverige
Afstand
819 km
Direkte forbindelse
Ingen direkte forbindelse med nogen form for transportmiddel
Søg efter Karlstad Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå
Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Luleå med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Karlstad til Luleå med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Karlstad og Luleå, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle eller SAS - Scandinavian Airlines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Karlstad og Luleå med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Karlstad og Luleå

Fordele og ulemper ved at flyve fra Karlstad til Luleå?
Hastighed At flyve mellem Karlstad og Luleå er den hurtigste måde at rejse de 819 km mellem Karlstad og Luleå på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Karlstad Luleå har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Karlstad til Luleå?
Service om bord Moderne busser mellem Karlstad og Luleå er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Karlstad og Luleå kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Karlstad til Luleå?
Landskaber Togene mellem Karlstad og Luleå byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Karlstad-Luleå-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Karlstad? Hvor ankommer jeg i Luleå?

Afgangsstationer for busser i Karlstad

Karlstad busstation
Kort

Afgangsstationer i Karlstad

Karlstad Centralstation
Kort

Ankomststationer i Luleå

Luleå Centralstation
Kort

Ankomstlufthavne i Luleå

Kallax
Kort
Søg efter Karlstad Luleå billetter
Søg efter overnatning i Luleå

Bus Karlstad Luleå

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Karlstad-Luleå bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Varigheden af busrejsen mellem Karlstad og Luleå varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Luleå på din rejsedato.

De fleste busser mellem Karlstad og Luleå er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Busselskaber Karlstad Luleå

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Søg efter busbilletter Karlstad Luleå

Tog Karlstad Luleå

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Karlstad til Luleå. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Karlstad til Luleå afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Luleå er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Karlstad til Luleå. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Karlstad og Luleå.

Togvirksomheder fra Karlstad til Luleå

SJ
SJ
Søg efter togbilletter til Karlstad Luleå

Flyrejser Karlstad Luleå

Flyselskaber Karlstad Luleå

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Søg efter flybilletter Karlstad Luleå
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt