Rejser fra Karlstad til Luleå

Planlæg din tur fra Karlstad til Luleå i tog, bus, fly

Udrejse
(Returrejse)
1
Søgning  
Reklame

2 muligheder for at gå fra Karlstad til Luleå i fly, tog, bus

  • Vælg den ønskede rute
  • Indtast dine rejsedatoer for at finde de bedste tilbud.
1
Karlstad
Stockholm
Luleå
/
/
  • Få priser
2
Karlstad
Luleå
  • Få priser

Rejse Karlstad Luleå

Transportformerfly, bus, tog
afstand819 km
Direkte linjeIngen

Sådan rejser man fra Karlstad til Luleå ?

Luleå er din næste feriedestination, men du spekulerer på, hvordan man skal dertil, og hvordan det er muligt at få den billigste Karlstad til Luleå transport tilbud? Normalt er dette ikke en let opgave, og du bliver nødt til at gennemse flere steder for at sammenligne alle tilbud.

Du kan komme i en enkelt søgning på Vivanoda, din multimodale rejseplanlægger i Europa, alle priser for flyrejser, tog og busser at rejse til Luleå fra Karlstad Indtast blot dine rejsedatoer til Luleå så vil Vivanoda gøre resten. For at finjustere din søgning i henhold til dine præferencer skal du bruge de tilgængelige filtre og sorteringsindstillinger.

At rejse fra Karlstad, flyrejser, tog eller busser af SJ, FlixBus, Swebus, Norwegian Air Shuttle og SAS - Scandinavian Airlines vil føre dig til Luleå.

Alle transportformer Karlstad Luleå

For en tur fra Karlstad (Sverige) til Luleå (Sverige) med en afstand på 819 km kan du låne 3 transportformer, eventuelt kombineret fly, bus og/eller tog, og ifølge hvilken rejsens varighed vil være væsentligt anderledes.
Det er ikke muligt at gå direkte fra Karlstad til Luleå med tog uden forandring, men tog kører på linjerne Karlstad-Hallsberg og Hallsberg-Luleå så du kan gøre hele turen kun med tog.
Tog af SJ til Hallsberg forlader fra Karlstad Centralstation banegård i Karlstad. Ankomst til Hallsberg vil være på Hallsberg station Station (0.1 km fra centrum).Korrespondance eller ændring er påkrævet i Hallsberg, hvor toget , der drives af SJ, forlader Luleå.
Ingen direkte fly giver dig mulighed for at flyve til Luleå fra Karlstad. Du kan tage flyvningenStockholm-Luleå så gør resten af ​​turen i tog.
Afslut Stockholm ankomme tidligt nok (mindst 2 timer før afrejse tid) i lufthavnen i Arlanda fjernbetjening ARN 37 km, til optagelse din bagage for flyvningen til Luleå (Kallax Lufthavn, IATA kode: LLA) drives af SAS - Scandinavian Airlines eller Norwegian Air Shuttle.
Selvom det ikke er muligt at rejse til Karlstad Luleå kun med bus, er der andre transportformer (tog) som vil afslutte rejsen Karlstad-Stockholm.
Du vil bordlægge en bus til Karlstad. Bussen vil slippe dig af i Stockholm (0.5 km fra Stockholm, Sverige) bus station. Sørg for at vise dig i tide på Karlstad busstation busstation (ved 0.6 km de Karlstad) mindst 15 minutter før afrejsetidspunktet for Stockholm.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)