Anbefalet rute
Lund
Rejs direkte til Gävle med tog
Gävle
Se priser
Alternative ruter
Lund
Rejs med bus, tog til Uppsala
Uppsala
Rejs med tog til Gävle
Gävle
Se priser
Lund
Rejs med bus, tog til Malmø
Malmø
Rejs med tog til Gävle
Gävle
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Gävle?

Planlægger du at rejse til Gävle fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Gävle på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Gävle, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Gävle på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Gävle-rejse.

På din rejse fra Lund til Gävle har du flere transportmuligheder

Bus fra Lund til Gävle

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Lund til Gävle, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Lund Gävle

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Lund Gävle-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Gävle, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Gävle

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Gävle
Sverige
Afstand
599 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog
Søg efter Lund Gävle billetter
Søg efter overnatning i Gävle
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Gävle med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Gävle med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Gävle, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, Swebus, VY Buss - NettBuss eller Bus4You for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Gävle med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Lund og Gävle

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Lund til Gävle?
Hastighed Tog fra Lund til Gävle er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Fleksibilitet Lund Gävle-togtider kan være begrænsede, og det kan være vanskeligere at skifte tog, hvis det er nødvendigt.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Lund til Gävle?
Priser Busbilletter fra Lund til Gävle er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Gävle (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Rejsetid Busser fra Lund til Gävle er normalt meget langsommere end tog til Gävle for at tilbagelægge den 599 km lange strækning.

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Gävle?

Afgangsstationer for busser i Lund

Lund Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Lund

Lund Centralstation
Kort

Ankomststationer i Gävle

Gävle Centralstation
Kort
Søg efter Lund Gävle billetter
Søg efter overnatning i Gävle

Bus Lund Gävle

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Lund-Gävle varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Lund til Gävle på Vivanoda.

Varigheden af busrejsen mellem Lund og Gävle varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Gävle på din rejsedato.

Hyppigheden af afgangene til Lund fra Gävle varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Gävle, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Busselskaber Lund Gävle

Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
FlixBus
FlixBus
Søg efter busbilletter Lund Gävle

Tog Lund Gävle

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Lund til Gävle. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Lund til Gävle afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Gävle er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Lund til Gävle, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Lund til Gävle

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Lund Gävle
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt