Anbefalet rute
Lund
Rejs direkte til Göteborg med bus
Göteborg
Se priser
Alternative ruter
Lund
Rejs med tog, bus til København
København
Rejs med fly, bus til Göteborg
Göteborg
Se priser
Lund
Rejs med tog, bus til Malmø
Malmø
Rejs med bus til Göteborg
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer man fra Lund til Göteborg?

Planlægger du at rejse til Göteborg fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Lund til Göteborg på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Lund og Göteborg, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Eurolines) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Lund og Göteborg på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Lund-Göteborg-rejse.

På din rejse fra Lund til Göteborg har du flere transportmuligheder

Bus fra Lund til Göteborg

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Lund til Göteborg, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Lund Göteborg

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Lund Göteborg-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Lund Göteborg

Mange flyvninger forbinder Lund til Göteborg hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Göteborg på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Lund til Göteborg, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Lund Göteborg

Afgangsby
Lund
Sverige
Destination by
Göteborg
Sverige
Afstand
234 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med bus
Søg efter Lund Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg
Planlæg nemt din rejse fra Lund til Göteborg med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Lund til Göteborg med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Lund og Göteborg, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller Eurolines for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Lund og Göteborg med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Lund og Göteborg

Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Lund til Göteborg?
Priser Busbilletter fra Lund til Göteborg er ofte meget billigere end tog- eller flybilletter til Göteborg (og nogle gange billigere end samkørsel), hvilket gør det til en overkommelig løsning for budgetbevidste rejsende.
Komfort Busser mellem Lund og Göteborg kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Lund til Göteborg?
Hastighed At flyve mellem Lund og Göteborg er den hurtigste måde at rejse de 234 km mellem Lund og Göteborg på.
Priser Flybilletter fra Lund til Göteborg kan være dyrere end tog- eller busbilletter, især i travle perioder (helligdage, weekender osv.).
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Lund til Göteborg?
Landskaber Togene mellem Lund og Göteborg byder ofte på betagende landskaber under rejsen.
Omkostninger Lund-Göteborg-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Lund? Hvor ankommer jeg i Göteborg?

Afgangsstationer for busser i Lund

Lund Centralstation
Kort

Afgangsstationer i Lund

Lund Centralstation
Kort

Göteborg ankomst busstationer

Göteborg Nils Ericsonterminal
Kort
Liseberg station
Kort
Gothenburg
Kort

Ankomstlufthavne i Göteborg

Landvetter
Kort
Søg efter Lund Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Bus Lund Göteborg

De fleste busser mellem Lund og Göteborg er nye og har normalt stikkontakter om bord til opladning af apparater, men dette kan variere afhængigt af transportvirksomheden.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Lund-Göteborg varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Lund til Göteborg på Vivanoda.

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Lund-Göteborg-busbillet.

Busselskaber Lund Göteborg

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Eurolines
Eurolines
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Lund Göteborg

Tog Lund Göteborg

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Lund og Göteborg anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togbilletter fra Lund til Göteborg kan refunderes eller ombyttes, men er normalt dyrere. De billigste billetter kan ikke refunderes eller ombyttes.

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Lund til Göteborg, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Togvirksomheder fra Lund til Göteborg

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Lund Göteborg

Flyrejser Lund Göteborg

Flyselskaber Lund Göteborg

Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Søg efter flybilletter Lund Göteborg
Lund til Göteborg bus, tog, fly billige billetter og priser

Rejseguide til rejsen fra Lund til Göteborg

Hvad skal man se og lave i Göteborg?

Byens vigtigste seværdigheder omfatter forlystelsesparken Liseberg, som er en af de største i Skandinavien, og Göteborgs kunstmuseum, som viser værker af store svenske kunstnere. Fiskelskere bør besøge Feskekôrka-fiskemarkedet, hvor du kan smage lokale retter som gravlax eller sild, der er syltede.

Naturelskere kan tage til øen Hönö, ca. en times kørsel fra Göteborg, hvor de kan nyde havet, stranden og vandrestierne. Byen er også omgivet af mange naturparker, herunder Kosterhavets nationalpark, Särö naturpark og Delsjön naturpark.

Endelig er byen hjemsted for mange årlige begivenheder, herunder Göteborg Kulturfestival og Göteborg Ølfestival, som fejrer svensk kultur gennem en række aktiviteter, såsom musik, dans og smagning af lokale håndværksøl.

Søg efter Lund Göteborg billetter
Søg efter overnatning i Göteborg

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt