Anbefalet rute
Stockholm
Rejs direkte til Sundsvall med fly, tog
Sundsvall
Se priser
Alternative ruter
Stockholm
Rejs med fly, tog til Kramfors
Kramfors
Rejs med tog til Sundsvall
Sundsvall
Se priser
Stockholm
Rejs med tog, bus til Uppsala
Uppsala
Rejs med tog til Sundsvall
Sundsvall
Se priser

Hvordan kommer man fra Stockholm til Sundsvall?

Planlægger du at rejse til Sundsvall fra Stockholm og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Stockholm til Sundsvall på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Stockholm og Sundsvall, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Stockholm og Sundsvall på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Stockholm-Sundsvall-rejse.

På din rejse fra Stockholm til Sundsvall har du flere transportmuligheder

Bus fra Stockholm til Sundsvall

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Stockholm til Sundsvall, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Togbillet Stockholm Sundsvall

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Stockholm Sundsvall-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Flybilletter Stockholm Sundsvall

Mange flyvninger forbinder Stockholm til Sundsvall hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Sundsvall på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Stockholm til Sundsvall, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Stockholm Sundsvall

Afgangsby
Stockholm
Sverige
Destination by
Sundsvall
Sverige
Afstand
342 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med fly og tog
Søg efter Stockholm Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall
Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Sundsvall med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Sundsvall med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Stockholm og Sundsvall, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Norrtåg, Snälltåget, Swebus eller FlixBus for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Stockholm og Sundsvall med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Stockholm og Sundsvall

Fordele og ulemper ved at flyve fra Stockholm til Sundsvall?
Hastighed At flyve mellem Stockholm og Sundsvall er den hurtigste måde at rejse de 342 km mellem Stockholm og Sundsvall på.
Miljømæssige ulemper Flyrejser til Stockholm Sundsvall har en negativ indvirkning på miljøet på grund af udledningen af drivhusgasser, da flyvning er en af de mest forurenende transportformer.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Stockholm til Sundsvall?
Service om bord Moderne busser mellem Stockholm og Sundsvall er normalt udstyret med komfortable sæder, aircondition, gratis Wi-Fi, stikkontakter og toiletter.
Komfort Busser mellem Stockholm og Sundsvall kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Stockholm til Sundsvall?
Tilgængelighed Togstationerne i Stockholm eller Sundsvall ligger i byens centrum, hvilket gør det nemt at bruge andre transportmidler for at komme til byens centrum.
Omkostninger Stockholm-Sundsvall-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.

Hvor skal man starte fra i Stockholm? Hvor ankommer jeg i Sundsvall?

Afgangsstationer for busser i Stockholm

Stockholm
Kort
Karolinska institutet
Kort

Afgangsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Bromma
Kort

Ankomststationer i Sundsvall

Sundsvall Centralstation
Kort
Sundsvall Västra station
Kort

Ankomstlufthavne i Sundsvall

Sundsvall/Harnosand
Kort
Søg efter Stockholm Sundsvall billetter
Søg efter overnatning i Sundsvall

Bus Stockholm Sundsvall

Afbestillings- og ændringspolitikker kan variere afhængigt af busselskabet, så det er vigtigt at tjekke vilkårene og betingelserne, når du booker. I de fleste tilfælde vil det medføre ekstra omkostninger at annullere eller ændre din Stockholm-Sundsvall-busbillet.

Varigheden af busrejsen mellem Stockholm og Sundsvall varierer normalt afhængigt af trafikforholdene og eventuelle stop undervejs. Vivanoda giver dig mulighed for at se i realtid alle busser, der rejser til Sundsvall på din rejsedato.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Stockholm-Sundsvall varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Stockholm til Sundsvall på Vivanoda.

Busselskaber Stockholm Sundsvall

Swebus
Swebus
FlixBus
FlixBus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Stockholm Sundsvall

Tog Stockholm Sundsvall

Der er rabatter for børn, studerende og seniorer, der rejser med tog fra Stockholm til Sundsvall, som varierer afhængigt af billettype og personens alder. Når du indtaster din alder i din Vivanoda-søgning, vil de viste priser tage højde for eventuelle aldersrelaterede rabatter.

Den gennemsnitlige rejsetid med tog fra Stockholm til Sundsvall afhænger af hvilken type tog du tager. Regional- eller intercitytog til Sundsvall er langsommere end højhastighedstog. Sammenlign varigheden af alle rejser ved at lave en prissøgning på Vivanoda.

Togene mellem Stockholm og Sundsvall er udstyret med stikkontakter og gratis Wi-Fi for passagererne. Der er stikkontakter i de fleste vogne, mens Wi-Fi-forbindelsen kan være ustabil i nogle områder.

Togvirksomheder fra Stockholm til Sundsvall

SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Stockholm Sundsvall

Flyrejser Stockholm Sundsvall

Flyselskaber Stockholm Sundsvall

Yuzmashavia
Yuzmashavia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Golden Air
Golden Air
Søg efter flybilletter Stockholm Sundsvall
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt