Anbefalet rute
Stockholm
Rejs direkte til Lund med tog, bus
Lund
Se priser
Alternative ruter
Stockholm
Rejs med tog, fly, bus til Malmø
Malmø
Rejs med bus, tog til Lund
Lund
Se priser
Stockholm
Rejs med bus, tog til Linköping
Linköping
Rejs med bus, tog til Lund
Lund
Se priser

Hvordan kommer man fra Stockholm til Lund?

Planlægger du at rejse til Stockholm fra Lund og leder efter de bedste transportmuligheder til din rejse? Vi ved, at det ofte er svært at vælge den bedste måde at rejse fra Stockholm til Lund på, uanset om det er af pris-, tids- eller bekvemmelighedshensyn. Vivanoda hjælper dig med at finde alle transportløsninger til at rejse mellem Stockholm og Lund, uanset om det er med fly, tog, bus eller samkørsel.

Med detaljerede oplysninger om hver enkelt transportform og om transportselskaberne (SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss) kan du nemt sammenligne priser, fartplaner og rejsetider for at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov.

Uanset om du er en budgetrejsende eller leder efter en hurtig og bekvem måde at rejse mellem Stockholm og Lund på, har vi alle de oplysninger, du har brug for, for at planlægge en uforglemmelig Stockholm-Lund-rejse.

På din rejse fra Stockholm til Lund har du flere transportmuligheder

Bus fra Stockholm til Lund

Busser er ofte det mest økonomiske valg for rejser fra Stockholm til Lund, og tilbyder direkte rejsemuligheder eller med mellemliggende stop.

Stockholm Lund med tog

Hvis du gerne vil rejse på en mere miljøvenlig og økonomisk måde, er Stockholm Lund-toget ideelt og opfylder dine forventninger.

Stockholm Lund med fly

Mange flyvninger forbinder Stockholm til Lund hver dag, hvilket giver en hurtig og bekvem mulighed for rejsende. Hvis du har travlt, er flyvning den hurtigste måde at komme til Lund på rekordtid.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil vores prissammenligningsværktøj hjælpe dig med at finde den transportmulighed fra Stockholm til Lund, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Rejseinformation for Stockholm Lund

Afgangsby
Stockholm
Sverige
Destination by
Lund
Sverige
Afstand
497 km
Direkte forbindelse
Ja, direkte forbindelse med tog og bus
Søg efter Stockholm Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund
Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Lund med Vivanoda

Planlæg nemt din rejse fra Stockholm til Lund med Vivanoda

Med Vivanoda kan du nemt sammenligne alle tilgængelige transportformer, såsom fly, tog, busser og samkørsel, i henhold til dine præferencer og dit budget. Du kan også filtrere resultaterne efter pris, rejsetid, tidsplan og komfortmuligheder. Takket være sin brugervenlighed og overskuelighed giver Vivanoda dig mulighed for at finde de billetter mellem Stockholm og Lund, der passer bedst til dine behov, med få klik. Vivanoda viser også alle de særlige tilbud og kampagner fra forskellige flyselskaber som SJ, Snälltåget, FlixBus, Swebus eller VY Buss - NettBuss for at hjælpe dig med at spare på dine billetter. Så tøv ikke og brug Vivanoda nu for at forberede din rejse mellem Stockholm og Lund med ro i sindet!

Sammenligning af transportformerne mellem Stockholm og Lund

Fordele og ulemper ved at rejse med tog fra Stockholm til Lund?
Hastighed Tog fra Stockholm til Lund er ofte meget hurtigere end busser eller biler.
Omkostninger Stockholm-Lund-togbilletter kan være dyrere end bus- eller billetter til samkørsel, især på højhastighedstog.
Fordele og ulemper ved at rejse med bus fra Stockholm til Lund?
Fleksibilitet Busselskaberne tilbyder en række forskellige muligheder for køreplaner for rejser mellem Stockholm og Lund, hvilket kan være praktisk, hvis du har specifikke tidsbegrænsninger.
Komfort Busser mellem Stockholm og Lund kan være mindre komfortable end tog på grund af mindre benplads og affjedringens kvalitet.
Fordele og ulemper ved at flyve fra Stockholm til Lund?
Hastighed At flyve mellem Stockholm og Lund er den hurtigste måde at rejse de 497 km mellem Stockholm og Lund på.
Sikkerhedskontrol Rejsende til Lund er ofte nødt til at ankomme tidligt til Stockholm lufthavn på grund af den strenge sikkerhedskontrol.

Hvor skal man starte fra i Stockholm? Hvor ankommer jeg i Lund?

Afgangsstationer for busser i Stockholm

Stockholm
Kort
Karolinska institutet
Kort

Afgangsstationer i Stockholm

Stockholm Centralstation
Kort

Afgangslufthavne i Stockholm

Arlanda
Kort
Bromma
Kort

Lund ankomst busstationer

Lund Centralstation
Kort

Ankomststationer i Lund

Lund Centralstation
Kort
Søg efter Stockholm Lund billetter
Søg efter overnatning i Lund

Bus Stockholm Lund

De fleste transportører tillader dig at bestille pladser online til en Stockholm-Lund bus. Der er ofte et gebyr for denne service.

Hyppigheden af afgangene til Stockholm fra Lund varierer afhængigt af transportør, tidsrum og ugedag. For at få et komplet overblik over alle busafgange til Lund, angiv venligst din afrejsedato og søg på Vivanoda.

Den gennemsnitlige pris på en busbillet til ruten Stockholm-Lund varierer afhængigt af transportør og tidspunktet for booking. På visse travle datoer kan priserne fordobles! Sammenlign alle buspriser fra Stockholm til Lund på Vivanoda.

Busselskaber Stockholm Lund

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Søg efter busbilletter Stockholm Lund

Tog Stockholm Lund

Passagerer kan naturligvis tage bagage med sig på toget fra Stockholm til Lund. Der er ingen vægtgrænse, men nogle togselskaber begrænser mængden af bagage, du kan tage med dig, og kræver, at du betaler et tillæg. På den anden side bør bagagens størrelse være rimelig, da pladsen i toget ofte er begrænset.

Der kan være en prisforskel afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor du rejser med tog fra Stockholm til Lund. Billetter købt i perioder uden for myldretiden er billigere end billetter købt i myldretiden. For at få et detaljeret overblik over alle priser sammenligner Vivanoda alle transportformer mellem Stockholm og Lund.

For at få de bedste tilbud på togbilletter mellem Stockholm og Lund anbefales det at bestille på forhånd, være fleksibel med tidsplanen og sammenligne billetpriserne med Vivanoda.

Togvirksomheder fra Stockholm til Lund

SJ
SJ
Snälltåget
Snälltåget
Søg efter togbilletter til Stockholm Lund

Flyrejser Stockholm Lund

Flyselskaber Stockholm Lund

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Søg efter flybilletter Stockholm Lund
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt