Agaete
Rejs direkte til Santa Cruz de Tenerife med færge
Santa Cruz de Tenerife
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Agaete til Santa Cruz de Tenerife?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Agaete til Santa Cruz de Tenerife? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Agaete til Santa Cruz de Tenerife er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Agaete til Santa Cruz de Tenerife, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Agaete til Santa Cruz de Tenerife.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Fred Olsen Express, så du kan finde det Agaete Santa Cruz de Tenerife færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Fred Olsen Express tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Agaete til Santa Cruz de Tenerife, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Agaete - Santa Cruz de Tenerife

Afgangshavn
Agaete
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Santa Cruz de Tenerife
Spanien
Kanariske øer
Afstand
68 km
Færgeselskaber
Fred Olsen Express
Hyppighed af overfarter
8 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Agaete Santa Cruz de Tenerife: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Agaete til Santa Cruz de Tenerife, kan du finde billetter fra 313 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 768 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Agaete til Santa Cruz de Tenerife, er 530 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Agaete til Santa Cruz de Tenerife er 1 timer 20 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 20 minutter om at nå Santa Cruz de Tenerife, mens de hurtigste både vil ankomme til Santa Cruz de Tenerife på 1 timer 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Agaete kl. 06:00. Den sidste båd til Santa Cruz de Tenerife afgår fra havnen i Agaete kl. 16:00.

Gennemsnitspris for Agaete til Santa Cruz de Tenerife færgeoverfart
530 kr.
Prisinterval på færger Agaete Santa Cruz de Tenerife (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
313 kr. - 768 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Agaete Santa Cruz de Tenerife
1 timer 20 minutter
Afgangstid for første færge til Santa Cruz de Tenerife
06:00
Tidspunkt for sidste færge til Santa Cruz de Tenerife
16:00
Ankomsttid for første færge til Santa Cruz de Tenerife
07:20
Ankomsttid for sidste færge til Santa Cruz de Tenerife
17:20

Hvilke selskaber opererer færger mellem Agaete og Santa Cruz de Tenerife?

Hvis du ønsker at rejse mellem Agaete og Santa Cruz de Tenerife med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Fred Olsen Express, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Fred Olsen Express Agaete Santa Cruz de Tenerife
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express er et færgeselskab med base i Las Palmas på De Kanariske Øer, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Spanien og Portugal. På Vivanoda kan du sammenligne Agaete-Santa Cruz de Tenerife priser og bestille en Fred Olsen Express billet mellem Agaete og Santa Cruz de Tenerife. Fred Olsen Express opererer 8 overfarter om dagen til Santa Cruz de Tenerife fra Agaete, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Fred Olsen Express
1 timer 20 minutter
8 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Agaete? Hvor ankommer bådene i Santa Cruz de Tenerife?

Afgangshavn i Agaete

Fred Olsen Express færger afgår til Santa Cruz de Tenerife fra følgende havne i Agaete:

Agaete
Kort

Ankomsthavn i Santa Cruz de Tenerife

Fred Olsen Express skibe ankommer til Santa Cruz de Tenerife fra følgende havne:

Santa Cruz de Tenerife
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt