Anbefalet rute
Frederikshavn
Rejs direkte til Oslo med færge
Oslo
Se priser
Alternative ruter
Frederikshavn
Rejs med færge til Göteborg
Göteborg
Rejs med bus, tog, fly til Oslo
Oslo
Se priser
Frederikshavn
Rejs med tog til Aalborg
Aalborg
Rejs med fly til Oslo
Oslo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Frederikshavn til Oslo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Frederikshavn til Oslo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Frederikshavn til Oslo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Frederikshavn til Oslo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Frederikshavn til Oslo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Stena Line, så du kan finde det Frederikshavn Oslo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Stena Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Frederikshavn til Oslo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Frederikshavn - Oslo

Afgangshavn
Frederikshavn
Danmark
Ankomsthavn
Oslo
Norge
Afstand
275 km
Færgeselskaber
Stena Line
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
9 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Frederikshavn Oslo: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Frederikshavn til Oslo, kan du finde billetter fra 366 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2350 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Frederikshavn til Oslo, er 813 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Frederikshavn til Oslo er 10 timer 5 minutter. De langsomste færger vil være 10 timer 5 minutter om at nå Oslo, mens de hurtigste både vil ankomme til Oslo på 10 timer 5 minutter. Den første færge forlader havnen i Frederikshavn kl. 23:55.

Gennemsnitspris for Frederikshavn til Oslo færgeoverfart
813 kr.
Prisinterval på færger Frederikshavn Oslo (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
366 kr. - 2350 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Frederikshavn Oslo
10 timer 5 minutter
Afgangstid for første færge til Oslo
23:55
Ankomsttid for første færge til Oslo
10:00

Hvorfor tage færgen fra Frederikshavn til Oslo?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Frederikshavn til Oslo være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Oslo. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Frederikshavn til Oslo er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Frederikshavn-Oslo kan du gå ud på Stena Line-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. Den friske havluft og bølgerne, der rokker færgen, vil berolige dig øjeblikkeligt. Du ankommer til Oslo og føler dig helt zen og energisk.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Du rejser fra Frederikshavn til Oslo med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Oslo.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Frederikshavn til Oslo som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Frederikshavn, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Frederikshavn og Oslo vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvor afgår færgerne i Frederikshavn? Hvor ankommer bådene i Oslo?

Afgangshavn i Frederikshavn

Stena Line færger afgår til Oslo fra følgende havne i Frederikshavn:

Frederikshavn
Kort

Ankomsthavn i Oslo

Stena Line skibe ankommer til Oslo fra følgende havne:

Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Kort
Andre alternative overfarter mellem Frederikshavn og Oslo
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Frederikshavn og Oslo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Frederikshavn og Oslo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Stena Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Stena Line Frederikshavn Oslo
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Frederikshavn-Oslo priser og bestille en Stena Line billet mellem Frederikshavn og Oslo. Stena Line opererer 7 overfarter om ugen til Oslo fra Frederikshavn, og rejsetiden er 9 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Stena Line
9 timer 20 minutter
7 overfarter om ugen

FAQ

Hvis du tager en færge fra Frederikshavn til Oslo, tager det mindst 9 timer 20 minutter at tilbagelægge de 275 km fra Frederikshavn til Oslo.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Frederikshavn og Oslo om vinteren) og af færgeselskabet (Stena Line). Der er i øjeblikket 7 overfarter om ugen fra Frederikshavn til Oslo.

Der er 1 rederier, der forbinder Frederikshavn og Oslo: Stena Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Stena Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Stena Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Frederikshavn Oslo booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Frederikshavn og Oslo tilbagelægger du 275 km.

For at tage med båd fra Frederikshavn til Oslo, kan du finde priser fra 366 kr. for den laveste, til 2350 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 813 kr..

Den første færge afgår fra Frederikshavn kl. 23:55 til Oslo.

Oplev en færgeoverfart fra Frederikshavn til Oslo

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Frederikshavn og Oslo ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Stena Line forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Frederikshavn til du går fra borde i Oslo. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Frederikshavn og Oslo.

Ombordstigning i Frederikshavn

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Frederikshavn Oslo-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Frederikshavn havn / Du skal ankomme i havnen i Frederikshavn i god tid. Tjek venligst dette med dit Stena Line-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Frederikshavn - Oslo / Gå til Stena Line-skranken i færgeterminalen i Frederikshavn for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Oslo / Fra færgeterminalen i Frederikshavn vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Stena Line-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.
Livet om bord på færgen mellem Frederikshavn og Oslo

På Stena Line-skibene er der noget for enhver smag. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgens ankomst til Oslo

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Oslo:

  • Anløb af Oslo Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Oslo havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Oslo Harbour.
  • Forlad skibet, og Oslo er din / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. I Oslo kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Oslo for alvor!
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt