Rejser med færge fra Danmark til Sverige

At rejse med færge fra Danmark til Sverige er et fremragende valg! Danmark-Sverige-færger drives af 3 rederier (Stena Line, Scandlines eller BornholmerFærgen), der betjener havnene i Ystad, Rønne, Helsingborg, Helsingør, Göteborg, Frederikshavn og Varberg.

For at være sikker på at finde en billig Danmark Sverige bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Stena Line, Scandlines og BornholmerFærgen.

Med en samlet frekvens på over 9 overfarter om dagen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Danmark Sverige bådtur.

Færge Danmark Sverige i tal

Lande
Danmark
Sverige
Antal overfarter
9 overfarter om dagen
Antal havne
8
Antal færgeforbindelser
4
Antal færgeselskaber
3
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Danmark Sverige færgeruter

Leder du efter en færge fra Danmark til Sverige? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Danmark og Sverige på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra BornholmerFærgen, Scandlines eller Stena Line tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Grena, Varberg, Frederikshavn, Göteborg, Helsingør eller Helsingborg kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Danmark og Sverige, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Stena Line, Scandlines eller BornholmerFærgen. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 4 færgeruter mellem Danmark og Sverige!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
None
None
None
None