Færge til Stavanger havn

Har du brug for at komme til Stavanger med færge? Leder du efter oplysninger og færgebilletter til Stavanger? Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud på færger til Stavanger fra alle 4 havne, herunder Bergen, Hirtshals og Langesund. Der er i alt 3 færgeruter, der betjenes af Fjord Line.

Fjord Line-linjerne til Stavanger har en frekvens på omkring 3 overfarter om dagen.

Den længste overfart er ca. 16 timer på ruten Langesund - Stavanger (229 km væk) og den hurtigste på ruten Bergen - Stavanger (160 km væk) med en varighed på 5 timer 30 minutter.

Statistik for Stavanger færgehavn

Lande
Norge
Danmark
Antal overfarter
3 overfarter om dagen
Antal havne
4
Antal færgeforbindelser
3
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Anbefalede færgeruter til Stavanger

Her er de hurtigste og længste populære færgeruter til Stavanger og dem med den højeste frekvens af overfarter.

Tips til billigere og bedre færgerejser til Stavanger

Du træffer det rigtige valg ved at vælge færgen til Stavanger. Dette transportmiddel har ubestridelige fordele: komfortabelt, afslappende, økonomisk... Her er nogle tips til at spare penge på din færgeoverfart til Stavanger og rejse under de bedste betingelser:

Vent ikke til sidste øjeblik med at booke
Som med andre transportformer har Fjord Line tendens til at stige, efterhånden som afrejsedatoen nærmer sig. Hvis du bestiller tidligt, får du normalt de bedste priser og sikrer dig plads.
Sammenlign færgepriser til Stavanger
For at finde de bedste tilbud på færger til Stavanger brug vores Vivanoda færge sammenligningsværktøj, som kombinerer de bedste Fjord Line færgetilbud i én søgning.
Vær punktlig, når du tjekker ind i afgangshavnen
Efter et vist tidspunkt er adgang til skibet ikke længere garanteret. Sørg for at ankomme til havnen i Bergen, Hirtshals eller Langesund inden for den tidsfrist, der er fastsat af Fjord Line.

Alle færgeoverfarter til Stavanger havn

Hvilken bedre måde at starte din rejse til Stavanger på end med en færgeoverfart? Fjord Line-færger til Stavanger tilbyder et komfortabelt og økonomisk overkommeligt alternativ for rejsende, der ønsker at undgå de lange køer og kedelige boardingprocedurer i lufthavnene. Desuden kan du tage din bil eller motorcykel med om bord, så du kan udforske Stavanger og omgivelserne i fuld frihed, så snart du ankommer.

Med et bredt udvalg af færgeselskaber og ruter fra Bergen, Hirtshals eller Langesund til Stavanger, kan du bruge vores platform til at sammenligne priser for at finde de bedste tilbud på færger til Stavanger til dit budget og dine præferencer. Alt du skal gøre er at søge!

Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvor er færgeterminalen i Stavanger?

Tananger
Tananger ligger 10.9 km fra Stavanger centrum.
Kort
Stavanger
Stavanger ligger 1.8 km fra Stavanger centrum.
Kort

Ofte stillede spørgsmål om færger til Stavanger

Hvis du vil rejse til Stavanger med færge, kan du afgå fra 4 havne i 2 lande: Bergen, Hirtshals og Langesund.

Færgeforbindelser til Stavanger opereres af 1 færgeselskaber: Fjord Line

Færgetider til Stavanger kan variere betydeligt afhængigt af årstid og færgeselskab (Fjord Line). Vi anbefaler kraftigt, at du søger efter fartplaner på Vivanoda.

Det afhænger af den rute, du ønsker at tage. Den korteste overfart på ruten Bergen - Stavanger tager 5 timer 30 minutter, mens den længste overfart fra Langesund - Stavanger tager næsten 16 timer.

Prisen på en færge til Stavanger varierer meget, afhængigt af om du rejser i bil, til fods eller på cykel og tidspunktet på året. Vivanoda hjælper dig med at finde de bedste tilbud fra Fjord Line til Stavanger.

None
None
None
None