Anbefalet rute
Hirtshals
Rejs direkte til Larvik med færge
Larvik
Se priser
Alternative ruter
Hirtshals
Rejs med færge til Kristiansand
Kristiansand
Rejs med tog til Larvik
Larvik
Se priser
Hirtshals
Rejs med færge til Kristiansand
Kristiansand
Rejs med fly, tog til Oslo
Oslo
Rejs med tog til Larvik
Larvik
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Hirtshals til Larvik?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Hirtshals til Larvik? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Hirtshals til Larvik er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Hirtshals til Larvik, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Hirtshals til Larvik.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Color Line eller Fjord Line, så du kan finde det Hirtshals Larvik færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Color Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Hirtshals til Larvik, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Hirtshals - Larvik

Afgangshavn
Hirtshals
Danmark
Ankomsthavn
Larvik
Norge
Afstand
164 km
Færgeselskaber
Color Line, Fjord Line
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Hirtshals Larvik: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Hirtshals til Larvik, kan du finde billetter fra 269 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1917 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Hirtshals til Larvik, er 686 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Hirtshals til Larvik er 3 timer 45 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 45 minutter om at nå Larvik, mens de hurtigste både vil ankomme til Larvik på 3 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Hirtshals kl. 12:45. Den sidste båd til Larvik afgår fra havnen i Hirtshals kl. 22:15.

Gennemsnitspris for Hirtshals til Larvik færgeoverfart
686 kr.
Prisinterval på færger Hirtshals Larvik (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
269 kr. - 1917 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Hirtshals Larvik
3 timer 45 minutter
Afgangstid for første færge til Larvik
12:45
Tidspunkt for sidste færge til Larvik
22:15
Ankomsttid for første færge til Larvik
02:00
Ankomsttid for sidste færge til Larvik
16:30

Hvorfor tage færgen fra Hirtshals til Larvik?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Hirtshals til Larvik være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Larvik. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Hirtshals til Larvik er en ideel måde at rejse på.

Tag en ubegrænset mængde bagage med
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. På Hirtshals Larvik-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Larvik. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Color Line, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Hirtshals til Larvik på. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Hirtshals-Larvik-overfarten med Color Line-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Color Line står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Hirtshals, til det forlader Larvik. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.

Hvor afgår færgerne i Hirtshals? Hvor ankommer bådene i Larvik?

Afgangshavn i Hirtshals

Color Line færger afgår til Larvik fra følgende havne i Hirtshals:

Hirtshals
Kort

Ankomsthavn i Larvik

Color Line skibe ankommer til Larvik fra følgende havne:

Larvik
Kort
Andre alternative overfarter mellem Hirtshals og Larvik
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Hirtshals og Larvik?

Hvis du ønsker at rejse mellem Hirtshals og Larvik med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Color Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Color Line Hirtshals Larvik
Color Line
Color Line er et norsk færgeselskab med base i Oslo, der sejler mellem Norge og Sverige. På Vivanoda kan du sammenligne Hirtshals-Larvik priser og bestille en Color Line billet mellem Hirtshals og Larvik. Color Line opererer 14 overfarter om ugen til Larvik fra Hirtshals, og rejsetiden er 3 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Color Line
3 timer 50 minutter
14 overfarter om ugen

FAQ

Hvis du tager en færge fra Hirtshals til Larvik, tager det mindst 3 timer 50 minutter at tilbagelægge de 164 km fra Hirtshals til Larvik.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Hirtshals og Larvik om vinteren) og af færgeselskabet (Color Line). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Hirtshals til Larvik.

Der er 1 rederier, der forbinder Hirtshals og Larvik: Color Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Color Line, Fjord Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Color Line, Fjord Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Hirtshals Larvik booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Hirtshals og Larvik tilbagelægger du 164 km.

For at tage med båd fra Hirtshals til Larvik, kan du finde priser fra 269 kr. for den laveste, til 1917 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 686 kr..

Den første færge afgår fra Hirtshals kl. 12:45 til Larvik.

Den sidste færge til Larvik afgår normalt fra Hirtshals kl. 22:15.

Hvordan er en færgeoverfart fra Hirtshals til Larvik?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Hirtshals til Larvik overfart til søs er. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Color Line eller Fjord Line forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Hirtshals til du går fra borde i Larvik. Du kan også finde praktiske oplysninger om Hirtshals og Larvik.

Klar til ombordstigning i Hirtshals

Før din Hirtshals Larvik færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Hirtshals havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Hirtshals inden for den tidsfrist, som Color Line har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Hirtshals - Larvik / I Hirtshals skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Color Line-billetkontoret i Hirtshals-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Larvik / Fra færgeterminalen i Hirtshals vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. Hvis du rejser i bil, vil Color Line' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.
Overfart fra Hirtshals til Larvik: om bord på skibet...

Om bord på Color Line-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Larvik er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Larvik:

  • Færgen sejler ind i Larvik Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Larvik fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Hirtshals til Larvik i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Larvik.
  • Forlad skibet, og Larvik er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Larvik. Endelig forlader du havnen, og Larvik venter på dig!
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt