Frederikshavn
Rejs direkte til Göteborg med færge
Göteborg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Frederikshavn til Göteborg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Frederikshavn til Göteborg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Frederikshavn til Göteborg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Frederikshavn til Göteborg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Frederikshavn til Göteborg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Stena Line, så du kan finde det Frederikshavn Göteborg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Stena Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Frederikshavn til Göteborg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Frederikshavn - Göteborg

Afgangshavn
Frederikshavn
Danmark
Ankomsthavn
Göteborg
Sverige
Afstand
91 km
Færgeselskaber
Stena Line
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
3 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Frederikshavn Göteborg: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Frederikshavn til Göteborg, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1037 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Frederikshavn til Göteborg, er 560 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Frederikshavn til Göteborg er 3 timer 29 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 40 minutter om at nå Göteborg, mens de hurtigste både vil ankomme til Göteborg på 3 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Frederikshavn kl. 03:35. Den sidste båd til Göteborg afgår fra havnen i Frederikshavn kl. 16:40.

Gennemsnitspris for Frederikshavn til Göteborg færgeoverfart
560 kr.
Prisinterval på færger Frederikshavn Göteborg (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 1037 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Frederikshavn Göteborg
3 timer 29 minutter
Afgangstid for første færge til Göteborg
03:35
Tidspunkt for sidste færge til Göteborg
16:40
Ankomsttid for første færge til Göteborg
07:15
Ankomsttid for sidste færge til Göteborg
20:20

Hvorfor tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Frederikshavn til Göteborg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Göteborg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Frederikshavn til Göteborg er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Hvert eneste minut af Frederikshavn-Göteborg-overfarten, fra ombordstigning i havnen i Frederikshavn til udstigning i Göteborg, står kvalificeret og smilende personale fra Stena Line til din rådighed for at sikre, at du får en behagelig tid. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Frederikshavn til Göteborg på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Under Frederikshavn Göteborg-færgeoverfarten med Stena Line er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. Når du går om bord på en Stena Line-færge i Frederikshavn, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Göteborg. Det er dog værd at spørge Stena Line-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Göteborg.

Hvor afgår færgerne i Frederikshavn? Hvor ankommer bådene i Göteborg?

Afgangshavn i Frederikshavn

Stena Line færger afgår til Göteborg fra følgende havne i Frederikshavn:

Frederikshavn
Kort

Ankomsthavn i Göteborg

Stena Line skibe ankommer til Göteborg fra følgende havne:

Gothenburg Elof Lindälvs Gata
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Frederikshavn og Göteborg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Frederikshavn og Göteborg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Stena Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Stena Line Frederikshavn Göteborg
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Frederikshavn-Göteborg priser og bestille en Stena Line billet mellem Frederikshavn og Göteborg. Stena Line opererer 7 overfarter om dagen til Göteborg fra Frederikshavn, og rejsetiden er 3 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Stena Line
3 timer 20 minutter
7 overfarter om dagen

FAQ

Hvis du tager en færge fra Frederikshavn til Göteborg, tager det mindst 3 timer 20 minutter at tilbagelægge de 91 km fra Frederikshavn til Göteborg.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Frederikshavn og Göteborg om vinteren) og af færgeselskabet (Stena Line). Der er i øjeblikket 7 overfarter om dagen fra Frederikshavn til Göteborg.

Der er 1 rederier, der forbinder Frederikshavn og Göteborg: Stena Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Stena Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Stena Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Frederikshavn Göteborg booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Frederikshavn og Göteborg tilbagelægger du 91 km.

For at tage med båd fra Frederikshavn til Göteborg, kan du finde priser fra 127 kr. for den laveste, til 1037 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 560 kr..

Den første færge afgår fra Frederikshavn kl. 03:35 til Göteborg.

Den sidste færge til Göteborg afgår normalt fra Frederikshavn kl. 16:40.

Oplev en færgeoverfart fra Frederikshavn til Göteborg

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Frederikshavn og Göteborg ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Frederikshavn til udstigning i Göteborg, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Stena Line' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Frederikshavn og Göteborg.

Ombordstigning i Frederikshavn

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Frederikshavn Göteborg-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Frederikshavn havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Stena Line) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Frederikshavn. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Frederikshavn - Göteborg / I Frederikshavn skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Stena Line-billetkontoret i Frederikshavn-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Göteborg / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Frederikshavn, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Stena Line-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.
Om bord på skibet mellem Frederikshavn og Göteborg

På Stena Line-skibene er der noget for enhver smag. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgens ankomst til Göteborg

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Göteborg:

  • Færgen sejler ind i Göteborg Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Göteborg Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Göteborg fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Göteborg Harbour.
  • Forlad skibet, og Göteborg er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. Toldpersonalet i Göteborg havn kan give dig en kontrol. Endelig forlader du havnen, og Göteborg venter på dig!
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt