Helsingør
Rejs direkte til Helsingborg med færge
Helsingborg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Helsingør til Helsingborg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Helsingør til Helsingborg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Helsingør til Helsingborg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Helsingør til Helsingborg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Helsingør til Helsingborg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Scandlines, så du kan finde det Helsingør Helsingborg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Scandlines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Helsingør til Helsingborg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Helsingør - Helsingborg

Afgangshavn
Helsingør
Danmark
Ankomsthavn
Helsingborg
Sverige
Afstand
5 km
Færgeselskaber
Scandlines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Helsingør til Helsingborg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Helsingør til Helsingborg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Helsingborg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Helsingør til Helsingborg er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Helsingør til Helsingborg meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. Under Helsingør Helsingborg-færgeoverfarten med Scandlines er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Helsingør og Helsingborg på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Helsingør, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Helsingborg flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Helsingør og Helsingborg vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Helsingør Helsingborg-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Scandlines er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Helsingborg allerede udhvilet.

Hvor afgår færgerne i Helsingør? Hvor ankommer bådene i Helsingborg?

Afgangshavn i Helsingør

Scandlines færger afgår til Helsingborg fra følgende havne i Helsingør:

Helsingor
Kort

Ankomsthavn i Helsingborg

Scandlines skibe ankommer til Helsingborg fra følgende havne:

Helsingborg
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Helsingør og Helsingborg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Helsingør og Helsingborg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Scandlines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Scandlines Helsingør Helsingborg
Scandlines
Scandlines blev grundlagt i 1998 og er baseret i Danmark. Selskabet tilbyder overfarter mellem Danmark og Tyskland. På Vivanoda kan du sammenligne Helsingør-Helsingborg priser og bestille en Scandlines billet mellem Helsingør og Helsingborg. Flere oplysninger om Scandlines

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Helsingør og Helsingborg: Scandlines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Scandlines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Scandlines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Helsingør Helsingborg booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Helsingør og Helsingborg tilbagelægger du 5 km.

Oplev en færgeoverfart fra Helsingør til Helsingborg

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Helsingør og Helsingborg ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Helsingør til udstigning i Helsingborg, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Scandlines' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Helsingør og Helsingborg.

Afgang fra Helsingør med færge

Inden du tager af sted på din færgetur fra Helsingør Helsingborg til Helsingør, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Helsingør havn / Du skal ankomme i havnen i Helsingør i god tid. Tjek venligst dette med dit Scandlines-selskab. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Helsingør - Helsingborg / I Helsingør skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Scandlines-billetkontoret i Helsingør-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Helsingborg / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Helsingør, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Scandlines fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.
Livet om bord på færgen mellem Helsingør og Helsingborg

På skibet fra Scandlines har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgens ankomst til Helsingborg

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Helsingborg:

  • Færgen sejler ind i Helsingborg Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Helsingborg Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Helsingborg Harbour fra yderdækkene.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Helsingborg Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Helsingborg / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Helsingborg. Endelig forlader du havnen, og Helsingborg venter på dig!
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt