Rejser med færge fra Danmark til Norge

At rejse med færge fra Danmark til Norge er et fremragende valg! Danmark-Norge-færger drives af 4 rederier (Color Line, Fjord Line, DFDS Seaways eller Stena Line), der betjener havnene i Frederikshavn, Langesund, Larvik, Stavanger, Bergen, Oslo og København.

For at være sikker på at finde en billig Danmark Norge bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Color Line, Fjord Line, DFDS Seaways og Stena Line.

Med en samlet frekvens på over 12 overfarter om dagen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Danmark Norge bådtur.

Den hurtigste overfart tager 2 timer 20 minutter (Hirtshals - Kristiansand) for en distance på 131 km og den længste 17 timer 20 minutter (København - Oslo) for en distance på 483 km.

Færge Danmark Norge i tal

Lande
Danmark
Norge
Antal overfarter
12 overfarter om dagen
Antal havne
9
Antal færgeforbindelser
7
Antal færgeselskaber
4
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Danmark Norge færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Danmark Norge. Sammenlign tilbud fra Color Line, Fjord Line, DFDS Seaways og Stena Line, og book din færgebillet fra Danmark til Norge.

Alle Danmark Norge færgeruter

Leder du efter en færge fra Danmark til Norge? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Danmark og Norge på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Stena Line, DFDS Seaways, Fjord Line eller Color Line tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Hirtshals, Kristiansand, København, Oslo, Bergen eller Stavanger kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Danmark og Norge, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Color Line, Fjord Line, DFDS Seaways eller Stena Line. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 7 færgeruter mellem Danmark og Norge!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
None
None
None
None