Grena
Rejs direkte til Varberg med færge
Varberg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Grena til Varberg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Grena til Varberg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Grena til Varberg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Grena til Varberg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Grena til Varberg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Stena Line, så du kan finde det Grena Varberg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Stena Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Grena til Varberg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Grena - Varberg

Afgangshavn
Grena
Danmark
Ankomsthavn
Varberg
Sverige
Afstand
113 km
Færgeselskaber
Stena Line
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Grena til Varberg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Grena til Varberg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Varberg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Grena til Varberg er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Grena til Varberg meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Grena-Varberg-overfarten med Stena Line-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!
For at få lidt havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten Grena-Varberg kan du gå ud på Stena Line-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Varberg fuld af energi.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Grena Varberg-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Stena Line-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Varberg helt afslappet.

Hvor afgår færgerne i Grena? Hvor ankommer bådene i Varberg?

Afgangshavn i Grena

Stena Line færger afgår til Varberg fra følgende havne i Grena:

Grena
Kort

Ankomsthavn i Varberg

Stena Line skibe ankommer til Varberg fra følgende havne:

Varberg
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Grena og Varberg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Grena og Varberg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Stena Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Stena Line Grena Varberg
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Grena-Varberg priser og bestille en Stena Line billet mellem Grena og Varberg. Stena Line opererer 14 overfarter om ugen til Varberg fra Grena, og rejsetiden er 4 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Stena Line
4 timer 20 minutter
14 overfarter om ugen

FAQ

Hvis du tager en færge fra Grena til Varberg, tager det mindst 4 timer 20 minutter at tilbagelægge de 113 km fra Grena til Varberg.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Grena og Varberg om vinteren) og af færgeselskabet (Stena Line). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Grena til Varberg.

Der er 1 rederier, der forbinder Grena og Varberg: Stena Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Stena Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Stena Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Grena Varberg booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Grena og Varberg tilbagelægger du 113 km.

Oplev en færgeoverfart fra Grena til Varberg

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Grena til Varberg overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Grena til udstigning i Varberg, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Stena Line' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Grena og Varberg.

Klar til ombordstigning i Grena

Inden du tager af sted på din færgetur fra Grena Varberg til Grena, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Grena havn / Du skal ankomme i havnen i Grena i god tid. Tjek venligst dette med dit Stena Line-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Grena - Varberg / I Grena skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Stena Line-billetkontoret i Grena-færgeterminalen. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Varberg / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Grena, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Stena Line' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.
Om bord på skibet mellem Grena og Varberg

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Stena Line-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Varberg er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Varberg:

  • Færgen sejler ind i Varberg Harbour / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Varberg havn.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Varberg Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Varberg / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Varberg kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Varberg venter på dig!
Søg filtre
Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt