Agios Konstantinos
Rejs direkte til Skopelos med færge
Skopelos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Agios Konstantinos til Skopelos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Agios Konstantinos til Skopelos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Agios Konstantinos til Skopelos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Agios Konstantinos til Skopelos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Agios Konstantinos til Skopelos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries, så du kan finde det Agios Konstantinos Skopelos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Agios Konstantinos til Skopelos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Agios Konstantinos - Skopelos

Afgangshavn
Agios Konstantinos
Grækenland
Ankomsthavn
Skopelos
Grækenland
Sporaderne Øer
Afstand
85 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Agios Konstantinos Skopelos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Agios Konstantinos til Skopelos, kan du finde billetter fra 351 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1350 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Agios Konstantinos til Skopelos, er 851 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Agios Konstantinos til Skopelos er 3 timer 15 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 20 minutter om at nå Skopelos, mens de hurtigste både vil ankomme til Skopelos på 3 timer 5 minutter. Den første færge forlader havnen i Agios Konstantinos kl. 09:30. Den sidste båd til Skopelos afgår fra havnen i Agios Konstantinos kl. 10:30.

Gennemsnitspris for Agios Konstantinos til Skopelos færgeoverfart
851 kr.
Prisinterval på færger Agios Konstantinos Skopelos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
351 kr. - 1350 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Agios Konstantinos Skopelos
3 timer 15 minutter
Afgangstid for første færge til Skopelos
09:30
Tidspunkt for sidste færge til Skopelos
10:30
Ankomsttid for første færge til Skopelos
12:35
Ankomsttid for sidste færge til Skopelos
13:35

Hvorfor tage færgen fra Agios Konstantinos til Skopelos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Agios Konstantinos til Skopelos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Skopelos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Agios Konstantinos til Skopelos er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Agios Konstantinos Skopelos-færgeturen er det modsatte! Om bord, afhængigt af hvilket Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Skopelos uden stress og helt afslappet.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Agios Konstantinos til Skopelos på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Agios Konstantinos-Skopelos-overfarten med Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På Agios Konstantinos Skopelos-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Skopelos. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Agios Konstantinos og Skopelos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Agios Konstantinos og Skopelos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Agios Konstantinos Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Agios Konstantinos-Skopelos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Agios Konstantinos og Skopelos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Anes Ferries Agios Konstantinos Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Agios Konstantinos-Skopelos priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Agios Konstantinos og Skopelos. Flere oplysninger om Anes Ferries
Magic Sea Ferries Agios Konstantinos Skopelos
Magic Sea Ferries
Færgeselskabet Magic Sea Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Agios Konstantinos og Skopelos. På Vivanoda kan du sammenligne Agios Konstantinos-Skopelos priser og bestille en Magic Sea Ferries billet mellem Agios Konstantinos og Skopelos. Flere oplysninger om Magic Sea Ferries

Hvor afgår færgerne i Agios Konstantinos? Hvor ankommer bådene i Skopelos?

Afgangshavn i Agios Konstantinos

Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries færger afgår til Skopelos fra følgende havne i Agios Konstantinos:

Agios Konstantinos
Kort

Ankomsthavn i Skopelos

Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Skopelos fra følgende havne:

Skopelos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Agios Konstantinos og Skopelos: Hellenic Seaways, Anes Ferries og Magic Sea Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Anes Ferries, Magic Sea Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Agios Konstantinos Skopelos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Agios Konstantinos og Skopelos tilbagelægger du 85 km.

For at tage med båd fra Agios Konstantinos til Skopelos, kan du finde priser fra 351 kr. for den laveste, til 1350 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 851 kr..

Den første færge afgår fra Agios Konstantinos kl. 09:30 til Skopelos.

Den sidste færge til Skopelos afgår normalt fra Agios Konstantinos kl. 10:30.

Oplev en færgeoverfart fra Agios Konstantinos til Skopelos

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Agios Konstantinos og Skopelos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Agios Konstantinos til udstigning i Skopelos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Hellenic Seaways, Anes Ferries og Magic Sea Ferries' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Agios Konstantinos og Skopelos.

Ombordstigning i Agios Konstantinos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Agios Konstantinos Skopelos til Agios Konstantinos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Agios Konstantinos havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Agios Konstantinos. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Agios Konstantinos - Skopelos / Gå til Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways-skranken i færgeterminalen i Agios Konstantinos for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Skopelos / Fra færgeterminalen i Agios Konstantinos vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Hellenic Seaways, Anes Ferries eller Magic Sea Ferries-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på skibet mellem Agios Konstantinos og Skopelos

På Magic Sea Ferries, Anes Ferries eller Hellenic Seaways-skibene er der noget for enhver smag. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Skopelos er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Skopelos:

  • Anløb af Skopelos Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Skopelos havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Skopelos Harbour.
  • Forlad skibet, og Skopelos er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Skopelos havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Skopelos for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt