Anbefalet rute
Alcudia
Rejs direkte til Mahon med færge
Mahon
Se priser
Alternative ruter
Alcudia
Rejs med færge til Barcelona
Barcelona
Rejs med færge til Mahon
Mahon
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Alcudia til Mahon?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Alcudia til Mahon? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Alcudia til Mahon er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Alcudia til Mahon, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Alcudia til Mahon.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed, så du kan finde det Alcudia Mahon færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Alcudia til Mahon, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Alcudia - Mahon

Afgangshavn
Alcudia
Spanien
Balearerne
Ankomsthavn
Mahon
Spanien
Balearerne
Afstand
100 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Alcudia til Mahon?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Alcudia til Mahon være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Mahon. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Alcudia til Mahon er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Alcudia Mahon-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Alcudia til Mahon på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Alcudia-Mahon om bord på færgen fra Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. En helt anden oplevelse end at flyve!
Nyd den friske havluft
Der er ikke længere nogen tvivl om, at havluft har mange sundhedsmæssige fordele. Under overfarten Alcudia-Mahon kan du gå ud på Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Mahon fuld af energi.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Alcudia og Mahon?

Hvis du ønsker at rejse mellem Alcudia og Mahon med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea blev grundlagt i 1989 og har hovedsæde i Barcelona, Spanien. Selskabet betjener Middelhavsregionerne Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Alcudia-Mahon priser og bestille en Acciona Trasmediterránea billet mellem Alcudia og Mahon. Flere oplysninger om Acciona Trasmediterránea
Baleària Alcudia Mahon
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Alcudia-Mahon priser og bestille en Baleària billet mellem Alcudia og Mahon. Flere oplysninger om Baleària
Trasmed Alcudia Mahon
Trasmed
Færgeselskabet Trasmed driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Alcudia og Mahon. På Vivanoda kan du sammenligne Alcudia-Mahon priser og bestille en Trasmed billet mellem Alcudia og Mahon. Flere oplysninger om Trasmed

Hvor afgår færgerne i Alcudia? Hvor ankommer bådene i Mahon?

Afgangshavn i Alcudia

Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed færger afgår til Mahon fra følgende havne i Alcudia:

La Alcudia
Kort

Ankomsthavn i Mahon

Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea skibe ankommer til Mahon fra følgende havne:

Mahon
Kort
Andre alternative overfarter mellem Alcudia og Mahon
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Alcudia og Mahon: Acciona Trasmediterránea, Baleària og Trasmed.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Alcudia Mahon booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Alcudia og Mahon tilbagelægger du 100 km.

Oplev en færgeoverfart fra Alcudia til Mahon

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Alcudia og Mahon ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci eller Trasmed forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Alcudia til du går fra borde i Mahon. Du kan også finde praktiske oplysninger om Alcudia og Mahon.

Ombordstigning i Alcudia

Før din Alcudia Mahon færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Alcudia havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Alcudia. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Alcudia - Mahon / Gå til Trasmed, Baleària eller Acciona Trasmediterránea-skranken i færgeterminalen i Alcudia for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Mahon / I færgeterminalen i Alcudia udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Alcudia til Mahon

På skibet fra Acciona Trasmediterránea, Baleària eller Trasmed har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Mahon, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Mahon:

  • Anløb af Mahon Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Mahon fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Alcudia til Mahon i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Mahon.
  • Forlad skibet og udforsk Mahon / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Mahon kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig begynder dit ophold i Mahon for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt